|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CY3A 1.8] Pobór prądu z akumulatora 0,8 Ampera |
Autor |
Wiadomość |
Toman
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 2009. 1,8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-12-2015, 18:42 [CY3A 1.8] Pobór prądu z akumulatora 0,8 Ampera
|
|
|
Witam, jestem posiadaczem Lancera z 2009r. 1,8 benzyna + LPG. Auto kupiłem 4-letnie w Polskim salonie Grafix B-stok jako używane, problem polega na tym, że akumulator jest rozładowywany przez auto 0,8 Ampera i po dwóch dniach rozładowywuje nowy aku do zera. Serwis sobie nie radzi, wie że to jakiś sterownik jest odpowiedzialny, ale niewie jaki. Proszę o pomoc |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 08-12-2015, 20:13
|
|
|
Podepnij amperomierz w szereg po między akumulator i którąś z klem i wyciągaj po kolei wszystkie bezpieczniki, kiedy pobór spadnie do akceptowalnego poziomu to znajdziesz obwód odpowiedzialny za ten problem. |
|
|
|
 |
Toman
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 2009. 1,8
|
Wysłany: 09-12-2015, 20:14
|
|
|
Witam, dzisiaj odebrałem Lancera z GRAFIX Białystok
Co prawda ekspertyza zajęła 3 dni ale diagnoza jest. Uszkodzony moduł zestawu głośno-mówiącego. Nie korzystam z zestawu, więc moduł odpięto. Ale co najważniejsze... 0 zł za usługę. Niema co naprawiać po ( stodołach ) wystarczy zajechać do autoryzowanego serwisu MM Polska |
|
|
|
 |
|
|