Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Niezgodnośc opisu/zdjęcia/towaru.
Autor Wiadomość
mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-11-2015, 02:44   Niezgodnośc opisu/zdjęcia/towaru.

Pytanie troche głupie, ale...
Kupiłem przed chwilą przez znany portal aukcyjny przy pomocy "kup teraz", zderzak w kolor do auta - cena - bardzo, bardzo dobra - za pobraniem.

I teraz zaczynają sie "nieścisłości".

Mamy w ogłoszeniu jakby dwa zderzaki - w opisie przedlift w kolorze granatowym (podany kod lakieru) bez dziur na czujniki
Na 12-tu zdjęciach zderzak poliftowy w kolorze jakim potrzebuję (nie granatowym :mrgreen: ) z dziurami na czujniki.

W opisie wzmianka, że na zdjęciu znajduje się sprzedawany towar.

Pytanie co będzie, gdy przyjdzie zderzak z opisu (przedlift, którego nie potrzebuje) - należy mi sie "polift" czy nie?

Pytanie teoretyczne, bo cena jest okazyjna nawet na przedlift, więc jak będzie w całości to sie nie zmarnuje :biggrin:

PS. Sparwdziłem inne aukcje i nie ma pomyłki "zamiany" - nie znalazłem tego przedlifta z opisem poliftowym :wink:

Sunderland86 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant EA2A
Wysłany: 26-11-2015, 13:27   

Zanim zakupiłeś to mogłeś zapytać o co chodzi z opisem i zdjęciami.
Ja kiedyś do opla zamówiłem zderzak przedni, na zdjęciu był w kolorze takim jak potrzebowałem natomiast zdjęcie okazało się tylko poglądowe i otrzymałem część w nieco innym kolorze. Nie robiłem z tego powodu dymu bo był w bardzo dobrym stanie. Po tym wydarzeniu przestałem pochopnie robić zakupy przez internet.

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Wysłany: 27-11-2015, 01:43   

Sunderland86, o 2-giej w nocy? :mrgreen:

Kupione, bo jaki by nie przyszedł cenę miał bardzo dobrą (a jak przyjdzie polift w stanie ze zdjęcia to nawet rewelacyjną).
Wszystko okaże sie na poczatku przyszłego tygodnia :mrgreen:

A... nie kontaktuje się ze sprzedającym :twisted:

Odpowiedz do tematu