|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Niezgodnośc opisu/zdjęcia/towaru. |
Autor |
Wiadomość |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-11-2015, 02:44 Niezgodnośc opisu/zdjęcia/towaru.
|
|
|
Pytanie troche głupie, ale...
Kupiłem przed chwilą przez znany portal aukcyjny przy pomocy "kup teraz", zderzak w kolor do auta - cena - bardzo, bardzo dobra - za pobraniem.
I teraz zaczynają sie "nieścisłości".
Mamy w ogłoszeniu jakby dwa zderzaki - w opisie przedlift w kolorze granatowym (podany kod lakieru) bez dziur na czujniki
Na 12-tu zdjęciach zderzak poliftowy w kolorze jakim potrzebuję (nie granatowym ) z dziurami na czujniki.
W opisie wzmianka, że na zdjęciu znajduje się sprzedawany towar.
Pytanie co będzie, gdy przyjdzie zderzak z opisu (przedlift, którego nie potrzebuje) - należy mi sie "polift" czy nie?
Pytanie teoretyczne, bo cena jest okazyjna nawet na przedlift, więc jak będzie w całości to sie nie zmarnuje
PS. Sparwdziłem inne aukcje i nie ma pomyłki "zamiany" - nie znalazłem tego przedlifta z opisem poliftowym |
|
|
|
 |
Sunderland86
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant EA2A
|
Wysłany: 26-11-2015, 13:27
|
|
|
Zanim zakupiłeś to mogłeś zapytać o co chodzi z opisem i zdjęciami.
Ja kiedyś do opla zamówiłem zderzak przedni, na zdjęciu był w kolorze takim jak potrzebowałem natomiast zdjęcie okazało się tylko poglądowe i otrzymałem część w nieco innym kolorze. Nie robiłem z tego powodu dymu bo był w bardzo dobrym stanie. Po tym wydarzeniu przestałem pochopnie robić zakupy przez internet. |
_________________ 28.04.2014 [*]
 |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
|
Wysłany: 27-11-2015, 01:43
|
|
|
Sunderland86, o 2-giej w nocy?
Kupione, bo jaki by nie przyszedł cenę miał bardzo dobrą (a jak przyjdzie polift w stanie ze zdjęcia to nawet rewelacyjną).
Wszystko okaże sie na poczatku przyszłego tygodnia
A... nie kontaktuje się ze sprzedającym |
|
|
|
 |
|
|