Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: fj_mike
17-01-2016, 14:02
[EAx 97-04] Galant 2,5 V6 Avance 2002r. Sierpów - prośba o o
Autor Wiadomość
Sweter 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2.0 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-01-2016, 20:58   [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 Avance 2002r. Sierpów - prośba o o

Witam, od dłuższego czasu poluję na rekinka i zainteresował mnie ten egzemplarz. Jeśli ktos coś wie na temat samochodu czy sprzedawcy to byłbym wdzięczny za opinię :D

Link

Mitsubishi Galant 2002
Cena (brutto): 12 500 zł
Przebieg 188 000 km
Sedan

Informacje:

Autko o przebiegu 188000 tysięcy z ważnym TUV-em wykonanym 15.04.2015 przy przebiegu 176288 tysięcy. Samochód w doskonalej kondycji zarówno mechanicznej jak i wizualnej, kupione bezpośrednio od drugiego właściciela . Kto szuka, ten wie że coraz ciężej o taki samochód, tym bardziej w takim kolorze, bo ciemnych Gali Avance w sedanie jak na lekarstwo :)

Opis pojazdu:

Samochód posiada:

Co do wyposażenia auta :
- climatronic,
- welurowa tapicerka,
- skórzana kierownica , gałka zmiany biegów , mieszek,
- tempomat,
- cztery poduszki powietrzne,
- radio Blaupunkt ze zmieniarką,
- elektryczne szyby,
- składane podgrzewane lusterka,
- halogeny,
- do auta są dwa komplety kół, 15 calowe felgi stalowe z oponami zimowymi, oraz 17 calowe felgi marki Borbet dedykowane dla wersji Avance.

Środek "Rycerskiego" zadbany bez dziur, przetarć. W aucie nie palono papierosów.
Mechanicznie sprawny, bez wkładu. Typowa bolączka Galantów, czyli rdza w tylnych błotnikach została usunięta w porządny sposób , kupiłem i wstawiłem reperaturki błotnika (mam paragon), dopiero "na to" lakiernik położył lakier. Były właściciel dał mi w cenie auta- świece zapłonowe firmy
Beru, które również wymieniłem wraz z uszczelkami pokrywy zaworów (victor reinz), olejem, oraz uszczelkę pod korek wlewu oleju- kupiona u japaneze.
Do tego nowy palec, kopułka i przewody (EPS, BluePrint , Janmor) - Nowy akumulator z gwarancja !!

Stare części są do wglądu

Od stycznia 2016 nie ma opłaty recyklingowej !!

Jeśli macie Państwo jakieś pytania , proszę dzwonić,

Pozdrawiam i zapraszam

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 16-01-2016, 21:20   

Był już opisywany w tym dziale. Poszukaj.

Sweter 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2.0 V6
Wysłany: 16-01-2016, 22:10   

No tak, dzięki :mrgreen:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi