|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z iskrą |
Autor |
Wiadomość |
freddros
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-12-2015, 15:09 Problem z iskrą
|
|
|
Wita,
Mam nastepujący problem mianowicie auto po odpaleniu schodzi na 500 obrotów i słychać jak pierdzi nie chodzi równo. Zajrzałem pod maskę widze iskrę. Więc wymieniłem świece na nowe irydowe ngk kable nowe ngk dwie nowe cewki szt 200zł iskra nadal jest i cały czas chodzi tak samo. Odstawiłem do mechanika i okazało się, że na szczęscie ktoś podstawił mu takie samo auto na zawieszenie i poprzekładał z tego drugiego wszystko co możliwe a iskra nadal skacze i sam mówi , że nie wie o co chodzi i skad ta iskra. Problem wystepuje tak samo na gazie i na benzynie. Ktoś miał podobny problem? |
|
|
|
 |
Hornet
Forumowicz

Auto: CB4W 1.6'94 i CS3W 1.6'05
Pomógł: 19 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 889 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 19-12-2015, 08:28
|
|
|
Gdzie dokładnie jest ta iskra? |
|
|
|
 |
freddros
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
|
Wysłany: 19-12-2015, 12:14
|
|
|
wyjasnilo sie ze jedna z nowych cewek jest walnieta i trzeba wyregulowac zawory i po klopocie po sylwestrze mam odstawic auto |
|
|
|
 |
herr_flick
Forumowicz

Auto: Lancer CK1A i CS3A
|
Wysłany: 30-12-2015, 18:41
|
|