|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mam ochotę na tego lancera |
Autor |
Wiadomość |
zbychu74
Forumowicz
Auto: mitsubishi lancer 2,0 kombi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Sty 2016 Posty: 603 Skąd: tuchola
|
|
|
|
 |
cobretti
Mitsumaniak

Auto: Lexus is200
|
Wysłany: 05-01-2016, 14:19
|
|
|
Witam przebieg nieco za mały, bo po co komu lpg jak to auto niemal stało. Ja mając lpg i uważam że nie jeżdżę dużo, bo tylko do pracy po dzieci i zakupy robie ok 40k km rocznie. Auto z ogłoszenia ma 114 tysiące to wychodzi nieco ponad 10 tysięcy rocznie wiec montaż lpg się nie opłaca. Apropo lpg, wtryski do poprawki, strasznie długie wężyki, a tam spokojnie można pojedyncze dać . Nie jest napisane od kiedy jest lpg i w ogóle od kiedy w rękach itp. |
_________________ Było
C10 1.5
Wiśniowa Sigma
626 sport coupe GD
E52A
626 GW
MX-6 GE
CS9W
To co proste prowadzi donikąd.
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
Pomógł: 27 razy Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 11637 Skąd: ...
|
Wysłany: 05-01-2016, 14:54
|
|
|
Odpowiedź jest prosta. Auto z Niemiec. Handlarz zobaczył stan tapicerki i dopasował do niej przebieg. Pewnie ma dwa razy tyle. |
|
|
|
 |
zbychu74
Forumowicz
Auto: mitsubishi lancer 2,0 kombi
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Sty 2016 Posty: 603 Skąd: tuchola
|
Wysłany: 05-01-2016, 15:00
|
|
|
Diękuję za sugestie,odpuszczam.
Pozdrawiam |
_________________ zbychu74 |
|
|
|
 |
viader
Mitsumaniak

Auto: Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDM
Pomógł: 16 razy Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 770 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 05-01-2016, 16:02
|
|
|
Ja nie mówię, że handlarz nie przekręcił ale taki zabobon walicie, że hej. Nawet przy przebiegach 10kkm rocznie gaz się opłaca i instalacja zwróci się po roku. Ja też używam auta codziennie do wszystkich moich potrzeb i mam problem z nakręceniem 10kkm rocznie, zależy gdzie kto mieszka, jak daleko ma do pracy i jakie ma potrzeby. Jakbym miał taki dupowóz jak lancer to bym zagazował. Auto trzeba obejrzeć samemu i nie słuchać internetowych znawców. Kręcony, nie kręcony, jaka to różnica? Trzeba sprawdzić, czy auto jest sprawne technicznie i jeśli jest warte swojej ceny to kupić. |
|
|
|
 |
|
|