|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[K] Outlandera III nówkę z salonu 2.0 CVT |
Autor |
Wiadomość |
xytras31 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2015, 10:19 [K] Outlandera III nówkę z salonu 2.0 CVT
|
|
|
Witajcie jak w temacie - wiem że zaglądają tutaj również przedstawiciele naszych szanownych dealerów Mitsu..z racji tego że nadal nie mam dostępu do działu Kupię zamieszczam to ogłoszenie tutaj.
Jestem użytkownikiem OII 2.0 DID z salonu z 2010 roku (jedyny właściciel) w związku z tym chciałbym dokonać zmiany pojazdu na OIII 2015 2.0 CVT Instyle Navi + dodatkowe wyposażenie - zestaw DVD z dwoma ekranami w zagłówkach przednich foteli, relingi dachowe, przedłużenie gwarancji do 5lat, kuweta bagażnika, osłony przeciwsłoneczne oraz listwy z wersji premium wyposażenia.
Oczekuję przedstawienia oferty na pojazd (rabat) + każdą opcję..tak abym mógł wiedzieć jak zrezygnuję z jakiejś opcji to ile będę musiał zapłacić.
Zainteresowanych proszę o info na pw - interesuje mnie również odkupienie mojego autka w tej chwili ma 163 tys km, normalne ślady użytkowania, przeglądy w ASO, wymiana rozrządu w ASO VW, wymiana olejów w dyfrach w ASO, książka serwisowa, wersja Instyle Plus - z dołożoną org. Navi i kamerką. |
|
|
|
 |
Szeroki10
Nowy Forumowicz
Auto: Laguna II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-12-2015, 17:01
|
|
|
siema i jak odezwał się jakiś dealer? Również interesuje mnie oferta na najbogatszy model Outlandera III, pytanie czy jest ktoś kto zaoferuje dobrą opcję. Czekam na info. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
rajan
Forumowicz
Auto: Outlander III 2.2 DiD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Lip 2015 Posty: 416 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 19-01-2016, 12:46
|
|
|
Hmm... Jak ja kupowałem samochód, to sam odrobiłem lekcje i kontaktowałem sie z różnymi dealerami. |
|
|
|
 |
|
|