|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
przedmuchy z korka oleju |
Autor |
Wiadomość |
sosa7
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi grandis
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-02-2016, 19:29 przedmuchy z korka oleju
|
|
|
Witam mam pytanie czy po zdjęciu korka wlewu oleju powinno dmuchać, zdjolem korek oleju i strasznie dmuchalo prawie wyrwalo mi korek czy to normalne ? oprocz tego podczas gazowania auta wydobywal sie bialy dym czy to normalne w silniku 2,4 ? |
|
|
|
 |
andrzejk1987
Forumowicz
Auto: Grandis 2,4 MIVEC
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Maj 2015 Posty: 130 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 10-02-2016, 20:20
|
|
|
co do dmuchania z korka wlewu oleju to tym bym się nie przejmował u mnie też tak mocno dmucha i rzuca olejem. Jest to normalny objaw lecz nie mogą się wydobywać inne różne kolorowe opary. Co do dymka to trzeba to bardziej określić czy zimny silnik czy ciepły i czy ten biały dymek jest bardzie przejrzysty czy taki gęsty możne czasami wpadający w niebieski.
[ Dodano: 10-02-2016, 20:24 ]
Poczytaj sobie małą lekture Czytaj również punkt 3 http://tipy.interia.pl/ar...wydechowej.html |
|
 |
|
|