|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant 2,5 Wałbrzych |
Autor |
Wiadomość |
balcik
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 1998r 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Sweter
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 2.0 V6
|
Wysłany: 23-02-2016, 09:30
|
|
|
Sprawdzałem ten samochód parę dni temu. Sprzedawca to handlarz, auto stoi w komisie gdzie gościu ma same niemieckie fury. Ogólnie stan samochodu jest dobry, nie ma rdzy na kielichach ani na tylnych błotnikach ale pojawiła się na przednich drzwiach oraz w komorze silnika. Z zewnątrz samochód jest praktycznie cały oryginalny tzn: żaden element nie był lakierowany ani wymieniany. Jedynie co, to ktoś nieudolnie przedni zderzak przy zaślepce naprawiał, jest trochę krzywy przy zaślepce, pewnie jakieś zahaczenie o krawężnik lub mała stłuczka. Tylny zderzak jest nieco wklęsły i nie wiadomo dlaczego, plus na dole jest wycięty kawałek zderzaka, prawdopodobnie na potrzeby montażu haka. Wszystkie lampy zewnętrze są oryginalne. Przednia szyba była wymieniana w 2011, też nie wiadomo dlaczego. Samochód stoi na cało sezonówkach 195/60R15, alufelgi 17 gdzieś przepadły i po prostu ich nie ma. Mechanicznie w samochodzie wszystko działa, nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Największy problem jest z opłatami i papierami. Samochód był ściągany podobno na kołach do polski w styczniu. Jednak dowód rejestracyjny ma ucięty róg, co oznacza, że samochód został wyjerestrowany w niemczech, a pomimo tego ma normalne blachy i jakimś cudem tu na nich przyjechał. TUV był do stycznia ale dokumentu nie ma do potwierdzenia. Jedyne dokumenty jakie są to karta pojazdu, dowód rejestracyjny oraz książka serwisowa na lata 2006-2009. Pojazd miał w niemczech 3 właścicieli, a brakuje karty pojazdu od ostatniego, czyli lata 2012-2016. W dokumentach pisze, że pojazd wyrejestrowano w grudniu 2015r. Samochód jest do opłat. Mam nadzieję, że komus to pomoże przy wyborze samochodu ale ja osobiście go odpuściłem, ze wględu na niejasności z papierami |
_________________ JDM |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14375 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 23-02-2016, 12:49
|
|
|
Z takimi papierami też bym go odpuścił, choć pod resztą względów ciekawa oferta. |
|
|
|
 |
|
|