|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.6] MP3 - przegladanie folderow pendrive usb - prawe pokre |
Autor |
Wiadomość |
darthvader [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2016, 16:47 [1.6] MP3 - przegladanie folderow pendrive usb - prawe pokre
|
|
|
Hej,
mam od maja 2015 mitsubishi asx blue sky w wersji bez ekranu dotykowego. wg instrukcji po podlaczeniu pendrive przez usb moge przejsc w tryb przegladania plikow muzycznych w folderach za pomoca prawej galki (wg instrukcji dziala w trybie CD oraz USB MP3). niestety krecenie prawej galki nie zmienia nic, nacisniecie prawej galki powoduje przejscie w tryb ustawiania bass/treble itd, jest tez przycisk scan, ktory pozwala puszczac pierwsze 10s kazdego pliku w folderze i tyle.
czy ktos wie czy jest to blad w instrukcji czy cos robie zle?
z gory dziekuje za odpowiedz,
Michal |
|
|
|
 |
Mark442
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Paź 2014 Posty: 102 Skąd: Łask/Warszawa
|
Wysłany: 08-01-2016, 13:28
|
|
|
Przeczytaj dokładnie instrukcję raz jeszcze. Samo użycie pokrętła nie przewija folderów. Najpierw trzeba wejść w ich wyświetlanie (z tego co pamiętam - pokrętłem wybierasz opcję "Select folder", potwierdzasz przyciskiem, a dopiero wtedy użyj pokrętła do przewijania folderów... zarówno w górę jak i w dół). Ja robię to już intuicyjnie i bez instrukcji. Nie jestem w tej chwili w samochodzie, więc Ci łopatologicznie nie wyjaśnię... i nie opiszę dokładnie krok po kroku sekwencji czynności. Poćwicz to najpierw z instrukcją na postoju |
_________________ Mark
Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky Edition
|
|
|
 |
darthvader [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2016, 15:16
|
|
|
wielkie dzieki za odpowiedz
zeby nie bylo niejasnosci to radio mam takie:
http://postimg.org/image/lbcxzu0d1/
wpadlem teraz na jedna rzecz
poniewaz mp3 mam wrzucone "luzem" na wszystkie pendrive a nie w folderach
myslalem, ze moge "przegladac" foldery ta gałką ale może jest tylko możliwość wyboru folderów
powrzucam pliki do folderow i sprawdze czy pojawi sie "select folder"
[ Dodano: 02-02-2016, 08:43 ]
dzieki wielkie. udalo sie!
zeby przegladanie utworow po nazwach dzialalo to muzyka musi byc umieszczona w folderach. to troche bez sensu, ze nie mozna przegladac po nazwach w folderze "root" ale tak to dziala. |
|
|
|
 |
Mark442
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Paź 2014 Posty: 102 Skąd: Łask/Warszawa
|
Wysłany: 02-02-2016, 11:22
|
|
|
Super !! Teraz możesz przeglądać i wybierać utwory w ramach pojedynczego folderu... |
_________________ Mark
Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky Edition
|
|
|
 |
Rafaoo
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX 1.8 DID
Kraj/Country: Norway
|
Wysłany: 07-02-2016, 18:11
|
|
|
Pytanie troche z innej beczki ale dotyczace odtwarzania plikow z USB.Ktos nagrzebal mi w radio i teraz za kazdym razem jak wylacze/ wlacze silnik utwory odtwarzaja sie od ppczatku calej listy a nie od momentu w ktorym zostaly zatrzymane/zostal zgaszony samochod.Ktos moze cos podopwiedziec zeby bylo jak dawniej.Przepraszam ze byc moze nie w tym watku co trzeba pisze ;)Mistubishi ASX 2011 1.8D. |
|
|
|
 |
|
|