|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Serwis Pajero III woj. Lubelskie - gdzie? |
Autor |
Wiadomość |
volvox_globator
Forumowicz

Auto: Pajero III 3.2 DI-D 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-02-2016, 08:13 Serwis Pajero III woj. Lubelskie - gdzie?
|
|
|
Witam,
szukałem, ale nie znalazłem: Czy istnieje jakiś dobry warsztat specjalizujący się w Pajero lub chociaż mający dobre rozeznanie w bolączkach tego modelu? Chodzi mi o okolice Puław, Lublina, Radomia, może byc też Warszawa?
Mam Pajero III i chciałem dobrze go przejżeć. Głównie chodzi mi o typowe bolączki. Ocenienie stanu baku paliwa i rury wlewowej (bak wymieniany w 2011 roku, na rurze od wlewu paliwa widoczna rdza i jeszcze resztki czarnej farby), stan łańcucha rozrządu. Potrzebuję też wymienić czujnik ABSu.
I jeszcze jedno szybkie pytanie. Czy w seryjnych lampach przednich w "dużym" reflektorze jest jedna żarówka H4 dwużarnikowa odpowiadająca za światłą mijania i światła drogowe? Pytam bo wymieniam lampy "Dakar" w których zamontowano ksenony jako światła mijania w jednej soczewce (te nie dają wogóle światła) oraz żarówki H7 i postojówki w drugiej soczewce (te jakoś świecą), na seryjne klosze i chciałbym żeby ukłąd lamp był taki sam jak fabrycznie.
pozdrawiam i miłego dnia |
|
|
|
 |
szysza85
Nowy Forumowicz

Auto: pajero III
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Gru 2015 Posty: 26 Skąd: zabrze
|
Wysłany: 07-02-2016, 08:23