|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[A16x 80-84] Poszukuję linki prędkościomierza i innych częśc |
Autor |
Wiadomość |
herman172
Nowy Forumowicz
Auto: Galant II 1981 A160
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-02-2016, 19:16 [A16x 80-84] Poszukuję linki prędkościomierza i innych częśc
|
|
|
Witam!
W związku z tym, że jest to mój pierwszy post na tym forum to chciałbym się ze Wszystkimi serdecznie przywitać!
Problem jak w temacie - poszukuję części do Galanta A160 z 1981r. 1.6 benz, 75KM, tył napęd. M.in. szukam linki prędkościomierza (i jeszcze kilku innych części). Czy wiecie kto może mieć takie autko na części i się podzieli? Albo może pomożecie mi coś dobrać. Problem z moją linką polega na tym, że oddałem ją facetowi do dorobienia końcówek. Na początku coś ściemniał, przedłużał a ostatecznie zniknął, najgorsze że z moją linką...
Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc! |
|
|
|
 |
Slaw
Forumowicz Śmigma

Auto: Sigma 3.0 V6 24v 93r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 18 razy Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 343 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 04-02-2016, 20:35
|
|
|
to masz problem moze pasują od innego modelu,ja posiadam szczęki hamulcowe,tarcze przód +klocki,cylinderek,łożysko oporowe i tarczę sprzęgła nowe ori, |
|
|
|
 |
|
|