|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
CZ3 2006 benzyna , sekwencyjny |
Autor |
Wiadomość |
Mehu
Forumowicz
Auto: Colt CZ3 Automat Benzyna 2006
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-02-2016, 09:24 CZ3 2006 benzyna , sekwencyjny
|
|
|
witam, wyskakuje błąd , a nawet kilka , raczej dotyczą przepustnicy, ja je kasuje, ale to na parę miesięcy starcza , mam ja oddać do czyszczenia, wymieniać jakiś czujnik czy cala ????? bo różnych historii sie nasłuchałem . i także zdazylo mi sie ze po wyświetleniu błędu przeszedł w tryb awaryjny wolna jazda itd ,,,, podobno to wykładzina gdzieś tam wchodzi , pogrzebałem poruszałem i pomogło moc odzyskał ale błąd nie zniknął , pozdrawiam i czekam na porady . |
_________________ Pawel,Colt CZ3, |
|
|
|
 |
shreku
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt VI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-02-2016, 11:01
|
|
|
A jakimi błędami ci rzuca?
Możliwe sytuacje ( które ja przerabiałem ):
1) Masz stary software ( była akcja aktualizacyjna w ASO, problem objawiał się błędami przepustnicy )
2) Trzeba przeczyścić przepustnice
3) Inne ( uszkodzone czujniki itp )
Zależnie jak często problem ci nawraca:
1) spróbuj wyczyścić przepustnice
2) poczekaj na info starszych użytkowników forum
3) podjedź do ASO, podłączą pod MUTa i może będą wiedzieć, a może i software zmienią |
|
|
|
 |
|
|