|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Brak podświetlenia deski rozdzielczej |
Autor |
Wiadomość |
mentosik
Forumowicz
Auto: Outlander II 2.0 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-02-2016, 22:37 Brak podświetlenia deski rozdzielczej
|
|
|
Witam
Youtube strasznie ubogi o filmiki z outlanderem drugiej generacji i nie mam jak podejrzeć jak to wygląda w innych autach.
Czy outlander nie ma podświetlenia guziczków na desce rozdzielczej? W nocy jak jest ciemno to widzę tylko zegary i wskazania komputera. Ale konsola na środku jest ciemna. Żadne guziczki, od szyb czy od klimy czy radia - wszystko ciemne. Mam coś popsute, wyłączone gdzieś w opcjach czy ten model tak ma ? |
|
|
|
 |
hucker
Forumowicz
Auto: Outlander 2,0 did 140km 2010r.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Paź 2015 Posty: 117 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 25-02-2016, 23:18
|
|
|
W moim też tak jest ale tylko wtedy gdy przełącznik świateł jest w pozycji off, światła zapalają się w tej pozycji przełącznika po odpaleniu auta (wersja tzw skandynawska ) |
|
|
|
 |
mentosik
Forumowicz
Auto: Outlander II 2.0 DID
|
Wysłany: 25-02-2016, 23:50
|
|
|
To będzie chyba to, bo moje auto ma właśnie jakiś taki tryb, że nie muszę się martwić o światła bo same się zapalają.
Poprzestawiam i zobaczę:)
Dzięki za hinta! |
|
|
|
 |
|
|