|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: roch_27 14-08-2007, 23:28 |
Mitsubishi Galant. HELP!!! |
Autor |
Wiadomość |
Kylo [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2007, 17:02 Mitsubishi Galant. HELP!!!
|
|
|
Witam!!!
Jestem posiadaczem Mitsubishi Galnt 2,0Td z 1994r. Mój problem polega na tym że po włączeniu silnika po około 5sekundach zapalają sie wszystkie kontrolki lecz gdy włączę długie światła to kontrolki gasną. Po wyłączeniu świateł znów sie zapalają również przy włączonym silniku gdy sie wciśnie pedał gazu to bardzo gwałtownie rośnie temperatura płynu chłodzącego oraz odcina prąd od radia.
Sprawdzałem już wszystkie bezpieczniki, paski oraz ściągałem kleme z akumulatora aby zresetowac komputer ale to nic nie pomogło.
Czego to może by wina????
Z góry dziękuje za pomoc!!!! |
|
|
|
 |
remkowsky [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2007, 18:10
|
|
|
Ciekawe objawy Moze to padniety alternator? Ładuje? To jedyne co akurat mi do glowy przyszlo...
[ Dodano: 09-01-2007, 18:13 ]
a co do temp płynu to moze byc wina termostatu lub wentylator sie nie zalącza. |
|
|
|
 |
Kylo [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2007, 18:15
|
|
|
Alternator ładuje. Termostat był zmieniany ok miesiac temu. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 09-01-2007, 18:23
|
|
|
Kylo, wspolczuje Ci problemu - zapewne masz jakies zwarcie lub gdzies jakies napiecie badz mase lapia wskazniki. Do elektryka.
BTW - za temat nalezy sie ostrzezenie...
Zmien sam albo mod zmieni i wlepi pasek. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Kylo [Usunięty]
|
Wysłany: 06-03-2007, 21:45
|
|
|
Witam,
problem został rozwiązany. Wystarczyło wyciągnąc alternator i dac go do regeneracji.
Dziękuje wszystkim za podpowiedzi. |
|
|
|
 |
|
|