|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bizi78 29-06-2016, 22:40 |
Czas powrócić do Mitsubishi :) |
Autor |
Wiadomość |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1446 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 29-06-2016, 20:31 Czas powrócić do Mitsubishi :)
|
|
|
Witam ponownie
Zacząłem tu w 2005 ale od jakiegoś czasu nie mam już Mitsu (lancer), jednak coś zawsze tu ciągnie.
Mam zamiar kupić żonie (wymienić) samochód - aktualnie jeździ SX4 2,0 AT ale chcę zmienić jej na coś bardziej miejskiego. Zacząłem czytać i wychodziło że małe miejskie to Aygo, C1 albo 107. I tak szukam szukam a tu o 15 w południe jedzie przede mną małe zielone coś - Space star.
No i szukam teraz wiadomości o tym samochodziku. Interesuje mnie wersja 2014- ale koniecznie automat. To oznacza że pewnie z importu - wątpię żeby w polsce ktoś to kupował.
Podpowiedzcie na co zwrócić uwagę. Znalazłem 2 a w zasadzie 1 na otomoto:
http://otomoto.pl/oferta/...html#8fb80b1dff
ale jako, że nie mam doświadczenia zupełnie z takim samochodem nawet nie wiem od czego zacząć. A że daleko - to nie pojadę dla zabawy żeby obejrzeć
Będę wdzięczny za każdą podpowiedź.
Bardzo proszę admina o przeniesienie do działu - Chcę kupić Space Stara - trochę się forum zmieniło od moich czasów choć wcale stary nie jestem. |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|