|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy ktoś widział to Pajero? (Mazowieckie -- Płock, Dąbrówka) |
Autor |
Wiadomość |
mpzajac
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III, 3.2
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
jepm
Forumowicz jepm
Auto: Pajero IV 3.2 DID 2007
Pomógł: 31 razy Dołączył: 30 Paź 2014 Posty: 318 Skąd: Warszzwa
|
Wysłany: 30-03-2016, 10:39
|
|
|
nie wiem nie widziałem ale można zacząć od tego:
1 egzemplarz - proste sprawdzenie - samochód po opisie wynika ze był wykorzystywany w działalności gospodarczej/firmie (oczywiście jeżeli napisano prawdę) - poproś o wszystkie faktury związane z autem - gość powinien mieć wszystko od faktury zakupu przez najdrobniejszą pierdółkę która kupił do tego auta bo przecież odliczał koszty i VAT. Będziesz miał jako taką wiedzę a potem go sobie dokładnie obejrzysz.
2 egzemplarz - po ogłoszeniu wygląda na handlarza - nawet przebieg w ogłoszeniu nie zgadza się z tym co na zdjęciach (199 kkm/188 kkm) - jeżeli ma papiery z tego 4-letniego użytkowania w Polsce (nie mówię o jakiejś dziwacznej książce serwisowej tylko faktury albo adres warsztatu gdzie był robiony) to można zastanowić się nad oglądaniem choć z drugiej strony ogłoszenie jest już chyba trzeci raz na allegro a na zdjęciach zielona trawka i drzewa (czyli aktualne to ono nie jest i to mocno ) |
|
|
|
 |
mpzajac
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III, 3.2
|
Wysłany: 31-03-2016, 09:37
|
|
|
Wielkie dzięki! Decyzja podjęta, stałem się posiadaczem Pajero III (nr 1). Sprawdziłem auto w Auto Teście w Markach, ma kilka spraw do zrobienia, ale ogólnie auto wygląda na dobrze utrzymane. Mam nadzieję, że teraz będę zaglądał na to forum głównie po to by się pochwalić moimi podróżami z Pajero a nie szukając porady, bo auto się rozkraczyło w trasie .
Pozdrawiam serdeczenie! |
|
|
|
 |
Georg
Mitsumaniak

Auto: Z trwałym motorem 3.2 DID
Pomógł: 37 razy Dołączył: 18 Sty 2014 Posty: 771 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 31-03-2016, 17:10
|
|
|
mpzajac napisał/a: | Sprawdziłem auto w Auto Teście w Markach, ma kilka spraw do zrobienia |
Napisz, co to za sprawy - niektórych interesuje, jakie usterki występują w dobrze utrzymanym, dziesięcioletnim Pajero... |
|
|
|
 |
|
|