|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.5 V6 sedan, czarny, okolice Hamburga |
Autor |
Wiadomość |
bioly1928
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.6 16V GLi (C66A)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-03-2016, 11:17 [EAx 97-04] Galant 2.5 V6 sedan, czarny, okolice Hamburga
|
|
|
Witam! Przeglądam też od czasu do czasu niemieckie serwisy i dziś rzucił mi się w oczy ten model:
http://www.autoscout24.pl...zarny-286481700
Jak oceniacie stan samochodu? Oprócz tego chciałbym się zapytać o dwie rzeczy. Średnio podoba mi się ta matowa folia, a widzę, że pod nią kryje się srebrny lakier, czyli kolor, który najbardziej mi się podoba. Pytanie więc brzmi czy szło by to jakoś bez większych przygód zdjąć?
Drugie pytanie jaki mniej więcej jest koszt ściągnięcia samochodu z Niemiec i opłacenia u nas? |
|
|
|
 |
Joda
Nowy Forumowicz Joda
Auto: Mitsubishi Galant 2,5 V6
|
Wysłany: 25-03-2016, 12:00
|
|
|
ups , wybaczcie, proszę o usunięcie, dziekuję |
_________________ Są różni: milczący, wygadani, flegmatyczni, sceptyczni, pełni życia, radośni, dziecinni, rozrywkowi...
Dzielą ich: kilometry, poglądy, wiek, kolor oczu, numer buta, płeć, muzyka...
A wszystkich łączy jedna Dama. Piękna i elokwentna Dama, o oczach koloru tęczy. Jej wiek jest dotąd nieznany, ale jak wiadomo kobiet o wiek się nie pyta...
Ma na imię Pasja... Znasz ją?? |
Ostatnio zmieniony przez Joda 25-03-2016, 17:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
--Galancik96--
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4GDI 1999r
|
Wysłany: 25-03-2016, 12:01