Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
mitsubishi lancer 1.8 benzyna automat pomoc w kupnie PILNIE
Autor Wiadomość
salque1 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi lancer x
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-04-2016, 12:24   mitsubishi lancer 1.8 benzyna automat pomoc w kupnie PILNIE

Witam ślicznie mam możliwość kupna lancera poniżej
http://olx.pl/oferta/mits...D5-IDehOKB.html

mam pytanko czy warto za te pieniądze go kupić ?
z tego co wiem przebieg 57 tyś, w 2015 ściagniety z niemiec
vin : VIN JMBLTCX3A9U004938

właściciel napisał mi tak : auto przyjechało z niemiec w 2015 skrzynia automatyczna plus manetki w kierownicy, był robiony blotnik stłuczka parkingowa normalne ślady użytkowania, ksiazka serwisowa, brief i tuv są

tylko pytanko czy za te pieniadze z 2009 warto? wiadomo fajny przebieg .. ale czy automatyczna skrzynia to dobry pomysł ? jak u nich z awaryjnością ? ew. ile mogę zerwać ? jak jest za 29 to myślę ze 28 mogę proponować u mechanika jak będę sprawdzał to na co szczególnie zwrócić uwagę ? czy lepiej nie zawracać sobie gitary i poszukać innego ?

[ Dodano: 24-04-2016, 12:32 ]
o i mógłby mi ktoś pomóc rozkodować vin? i czy wierzyć w ten przebieg ?

marek1980 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi lancer X
Wysłany: 24-04-2016, 13:33   

Witam mam podobnego silnik 1.8, automatyczna skrzynia biegów i powiem tak jest to najlepsza skrzynia jeśli chodzi o Japońce i lancera, skrzynia manualna potrafi być bardziej awaryjna, automat moim zdaniem jest najlepszą opcją i z pewnością każde auto jakie kupowałbym w przyszłosći to automat w stanach 90% aut to automaty nie ze względów iż oni tam nie potrafią jeździć lecz autoaty są mniej awaryjne zwłasza w świeżych modela.
Z tego ogłoszenia co wkleiłeś jeśli posiada tuv i papiery niemieckie możesz być w 99% pewien oryginalności przebiegu chyba generalnie fajna opcja i fajne auto na fajnym wypasie cena normalna tysiąć możesz zbić i powiem tak w tych autach nie liczy się rok, wolałbymnawet z 2007 z niskim przebiegiem niż z 2012 z wyższym, polecam sprawdzić w jeleniej górze : http://www.autodomagala.pl/
komputer, skrzynie itp jest to bardzo profesionalny serwis i po takim przeglądzie bedziesz miał 100%PEWNOŚCI

[ Dodano: 24-04-2016, 13:53 ]
proszę kolego, znajomy mi pomógł sprawdzić :
ok modelowy / produkcji dostępny
Suma kontrolna numeru VIN niedostępna
Historia uszkodzeń Brak wpisów
Przebiegi pojazdu Brak wpisów
Historia przeglądów technicznych Brak wpisów
Historia sprawdzeń brak sprawdzeń
Bazy pojazdów skradzionych sprawdzony 12 sprawdzeń
Historia internetowa Brak wpisów
Opcje wyposażenia Brak wpisów
Usterki fabryczne Brak wpisów
Informacje o producencie Ta sekcja zawiera informacje o producencie sprawdzanego pojazdu. 1 wpis 1982-08-04 - 1982-08-04
Zdjęcia pojazdu Brak zdjęć

z tego wynika,że nie był bity bo nie ma w historii i 100% nie kradziony pozdrawiam Marek

salque1 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi lancer x
Wysłany: 25-04-2016, 21:19   

Witam i przestrzegam przed ogłoszeniem byłem dzisiaj w warsztacie diagnostycznym na oględzinach i okazało się auto bite przód szpachla, oraz tył 2 warstwy lakieru, silnik jakby gaszony po pożarze, brak brifu, tufu gdzie miał być oraz brak wpisów w książce serwisowej, takby co pozdrawiam :)

Odpowiedz do tematu