|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Otomoto Mitsubishi 3000GT |
Autor |
Wiadomość |
Kordian1986
Nowy Forumowicz
Auto: Skoda Octavia 99' 1,6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2016, 00:15 Otomoto Mitsubishi 3000GT
|
|
|
Witam klubowiczów.
Ostatnio postanowiłem zmienić samochód i doszedłem do wniosku że Mitsubishi ma to czego potrzebuje ;]
Rozglądając się za galantem znalazłem 3000GT i muszę powiedzieć że ciekawie się prezentuje.
A teraz pytanie co myślicie o tej ofercie, może ktoś miał już styczność z tym samochodem?
link
oraz
link2 |
|
|
|
 |
Drakul
Forumowicz
Auto: Dodge Stealth R/T
|
Wysłany: 07-08-2016, 10:25
|
|
|
Oba samochody sprzedają się już długo, trzeba liczyć w latach. Jeśli miałbym wybierać postawiłbym na srebrnego, który był kiedyś czarny. Nie ma zdjęcia komory silnika, ale to sohc 161KM. Biały moim zdaniem to katastrofa, na żywo pewnie by ręce opadły, szczególnie jeśli chodzi o wnętrze, poza tym lpg w 3000GT to morderstwo pod każdym względem. Srebrny wygląda bardziej oryginalnie, końcówki wydechu jeszcze błyszczą, może ktoś by go wyprowadził. Za tę cenę nie ma co spodziewać się samochodu bez poważnych inwestycji. |
|
|
|
 |
Kordian1986
Nowy Forumowicz
Auto: Skoda Octavia 99' 1,6
|
Wysłany: 07-08-2016, 15:08
|
|