|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Łącznik masy Pajero II |
Autor |
Wiadomość |
janicek
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi pajero
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-04-2016, 15:21 Łącznik masy Pajero II
|
|
|
Witam
proszę poradźcie, gdzie powinien być podłączony łącznik masy, oba podłączone mam do karoserii i chyba przez to mam problem z rozruchem. |
|
|
|
 |
Rander
Forumowicz
Auto: Outlander III PHEV
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Lis 2011 Posty: 372 Skąd: Dębica & Warszawa i nie tylko ;)
|
Wysłany: 18-04-2016, 12:13 Re: Łącznik masy Pajero II
|
|
|
janicek napisał/a: | Witam
proszę poradźcie, gdzie powinien być podłączony łącznik masy, oba podłączone mam do karoserii i chyba przez to mam problem z rozruchem. |
Stara zasada: kabel od akumulatora idzie do korpusu silnika lub skrzyni biegów, zależnie do czego bliżej. |
_________________ Pozdrawiam.
Adam. |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 18-04-2016, 12:24
|
|
|
Jeden powinien być podpięty do karoserii a drugi gdzieś do silnika najlepiej jak najbliżej rozrusznika najlepiej do śruby mocującej go do korpusu silnika czy skrzyni w zależności jak jest w tym przypadku. |
|
|
|
 |
|
|