|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
polibusze |
Autor |
Wiadomość |
bodo.83
Forumowicz
Auto: l200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-04-2016, 14:16 polibusze
|
|
|
witam mam zamiar przerabiac zawieszenie myslalem o wlozeniu tulei poliuretanowych,i z tad moje pytanie jakie sa dobre i czy ktos z was je stosowal,czytalem ostatnio goscia ktory wsadzil je do lc 120 i wyszlo to fatalnie na zdjeciach bylo widac jak sie poodksztalcaly powycinaly na boki pisal ze geometri nieda sie ustawic itd...jak to sie ma do l200 glownie martwie sie o wahacze bo tam w orginale sa one w plaszczu z blachy...czy moze ktos mi pomuc i cos doradzic |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 11637 Skąd: ...
|
Wysłany: 23-04-2016, 18:08
|
|
|
Jak się kupi chińszczyznę, to tak jest. Jak kupisz te z Olkusza, to masz OK. Zależy czy chcesz miękkie czy twarde. Masowo stosuje się je w Jeepach, szczególnie te twarde i nagle auto nie myszkuje ale prowadzi się pewnie, oczywiście kosztem komfortu. Jak chcesz mieć dalej komfort , to kup miękkie. |
|
|
|
 |
|
|