|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mechanik na Bałkanach |
Autor |
Wiadomość |
mpzajac
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III, 3.2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-07-2016, 21:30 Mechanik na Bałkanach
|
|
|
Hej,
mam pytanie. Czy macie jakieś namiary na mechaników na Bałkanach?
Dobrze by było bym wymienił jakieś drobne rzeczy, typu klocki a poza tym pojawiły się pojedyncze puknięcia w zawieszeniu, które mnie bardzo niepokoją. Póki co stuki zdarzają się przy ruszaniu lub gwałtownym dodawaniu gazu (np. mocne wyjście z zakrętu) na skręconych kołach. Jakiś pomysł co to może być?
Sprawdzałem samochód jakieś 3 miesiące temu, ale jak widać 4k kilometrów w tym co najmniej 1k po górskich serpentynach zweryfikował sprawdzenie… :/ |
|
|
|
 |
jepm
Forumowicz jepm
Auto: Pajero IV 3.2 DID 2007
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 31 razy Dołączył: 30 Paź 2014 Posty: 318 Skąd: Warszzwa
|
Wysłany: 12-07-2016, 10:36
|
|
|
Tak - bardzo dobry warsztat w Chorwacji - robią Pajero (i mają Pajero), maja MUT-a i znają się na rzeczy - warsztat w Rijece. W zasadzie jeżeli chodzi o Pajero to chyba jedyne miejsce w Chorwacji.
http://www.40box-kundic.hr/
40 BOX-KUNDIĆ d.o.o. prodaja 051/404046 prodaja@40box-kundic.hr
PJ Rijeka servis 051/404040 servis@40box-kundic.hr
Zametska 13, 51000 Rijeka servis 051/404041
Zadzwoń do nich na pewno pomogą. Jjeżeli potrzebujesz pomocy w innym miejscu - tez do nich zadzwoń - w Chorwacji tak to działa - wszystko załatwia się na telefon - skierują Cię zawsze do kogoś kto może pomóc
P.S. Oni jeżdżą zdaje się w rajdach Cross-Country tak być może maja też znajomych i kontakty w innych krajach.
Od razu dam namiar na warsztat w Austrii w Grazu - to co prawda nie Bałkany ale często się tamtędy wraca . To jest niby koncesjoner Mitsubishi w Austrii - ale na przykład MUT-a nie mieli (czy był niesprawny -nie pamiętam), ale zaletą jest to że starają się pomóc - u mnie zostali specjalnie po godzinach bo próbowali naprawić rozwalony DPF i łączenia tłumików - nie bali się tzw. "rzeźby" - gdy okazało się że brak jest uszczelki sami zaproponowali ze spróbują zespawać na sztywno abym dowlókł się do kraju - a wzięli za wszystko bodajże niecałe 40 Euro. Choc sprawy nie udało się załatwić to duża chęć pomocy była
Denzel Graz
Wetzelsdorfer Straße 35
8052 Graz
Telefon
+43 316 507-0
https://www.denzel.at/kundencenter/denzel-graz |
|
|
|
 |
mpzajac
Nowy Forumowicz