|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero Sport druga generacja |
Autor |
Wiadomość |
Creslin
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Sport
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-06-2016, 10:36 Pajero Sport druga generacja
|
|
|
Witam serdecznie,
od niedawna jestem właścicielem Pajero Sporta z roku 2013. Przygotowuje sobie go powoli
pod kątem wypraw, lift, snorkel, opony, osłony itd i mam pare pytań. Czy są jakieś elementy w zawieszeniu na które szczególnie warto zwrocić uwagę bo są "słabsze" od reszty i mają tendencję do psucia się w terenie? Czy ktoś w Poznaniu montował może wyciągarkę i może polecić warsztat, który ma doswiadczenie w tym modelu. Jakie proponujecie progi bo jak patrzę na różne filmiki i spoglądam na ramę to nie za bardzo mam pomysł jakie progi można tam zamocować z wyjątkiem fabrycznych. Czy ktoś robił dodatkowy zbiornik na paliwo i wyrzucał koło zapasowe na tył ? Nie jest to moje pierwsze autko natomiast tego modelu w Polsce jest jak na lekarstwo i być moze ktoś już je przerabiał i ma doświadczenie w tej kwestii. Póki co patrze na ludzi z Indonezji oraz Rosji ale jakoś tak na własnym podwórku byłoby milej
Pozdrawiam
Creslin |
|
|
|
 |
maciek_pajero
Forumowicz
Auto: pajero pinin
|
Wysłany: 09-07-2016, 00:31 Re: Pajero Sport druga generacja
|
|
|
Creslin napisał/a: | Witam serdecznie,
od niedawna jestem właścicielem Pajero Sporta z roku 2013. Przygotowuje sobie go powoli
pod kątem wypraw, lift, snorkel, opony, osłony itd i mam pare pytań. Czy są jakieś elementy w zawieszeniu na które szczególnie warto zwrocić uwagę bo są "słabsze" od reszty i mają tendencję do psucia się w terenie? Czy ktoś w Poznaniu montował może wyciągarkę i może polecić warsztat, który ma doswiadczenie w tym modelu. Jakie proponujecie progi bo jak patrzę na różne filmiki i spoglądam na ramę to nie za bardzo mam pomysł jakie progi można tam zamocować z wyjątkiem fabrycznych. Czy ktoś robił dodatkowy zbiornik na paliwo i wyrzucał koło zapasowe na tył ? Nie jest to moje pierwsze autko natomiast tego modelu w Polsce jest jak na lekarstwo i być moze ktoś już je przerabiał i ma doświadczenie w tej kwestii. Póki co patrze na ludzi z Indonezji oraz Rosji ale jakoś tak na własnym podwórku byłoby milej
Pozdrawiam
Creslin |
snorkel pasuje z L200 ( 2001-2005r) , zawieszenie nalepiej pouliretany cały zestaw, drążki lovells i problem z głowy. masz diesla czy benzynę? |
|
|
|
 |
Creslin
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Sport
|
Wysłany: 09-07-2016, 23:09
|
|
|
W Polsce wychodziły Sporty drugiej generacji tylko z dieslem i takiego własnie mam.
Co do snorkela i zawieszenia to już założone. Na przyszłość planuje jeszcze wyciągarkę i być może drugi zbiornik na paliwo. |
|
|
|
 |
maciek_pajero
Forumowicz
Auto: pajero pinin
|
Wysłany: 11-07-2016, 22:21
|
|