|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wiązka wentylatora |
Autor |
Wiadomość |
s_misiek
Nowy Forumowicz
Auto: outlander II 2.4 2012r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-07-2016, 09:18 Wiązka wentylatora
|
|
|
witam. przeszukałem forum, ale nie znalazłem pomocy w tym temacie. Chodzi o wiązkę wentylatora, czyli kabelki (2 szt.) które z jednej strony wpinane sa w silniczek wiatraków a z drugiej strony w wiązkę idącą od auta. Problem jest taki że kupiłem nowe wiatraki ale przy nich nie ma tej wiązki a starego wiatraka już nie mam a przy nim były te kabelki. Info z serwisu: taki jeden kabelek jest ale w Holandii gdzieś na półce sobie leży (1 szt.) jedyne 250 zł, potrzebuje 2 szt. wiec łącznie 500 zł!! numer kat. tych kabelków to 105 16C i 105 16B. Nie da się "przedłużyć" wiązki od auta bo to są inne wtyki wiec nie da się "ominąć" tych ww. pośrednich kabli...jedyny sposób to chyba na krótko spiąć, tym bardziej że nie ma tam modułu sterowania wiatraków...czy ktos to przerabiał? proszę o pomoc bo pilna sprawa...
auto to outlander II po lifcie 2012r. 2.4 170 km 4WD |
|
|
|
 |
|
|