|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
kluczyk z pilotem |
Autor |
Wiadomość |
colt75
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi colt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-07-2016, 23:40 kluczyk z pilotem
|
|
|
Witam wszystkich
Zgubiłem oryginalny kluczyk z pilotem. Na poczatek chcialem przeprogramowac immo...ale nie wiem czy jest sens?Podpowiedzcie jak najtaniej załatwic temat?Mam drugi zapasowy ale bez pilota. Czy kupic stacyjke z kluczykiem i zaprogramowac pilota czy uzywany kluczyk i dodatkowo surowke przelozyc i zaprogramowac z alarmem?Czy udac sie do sprawdzoego serwisu? ale tam pewnie koszty beda bardzo duze.
dzieki za pomoc pozdrawiam |
|
|
|
 |
Pawlik84
Mitsumaniak
Auto: Colt VII 1.3 '09
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sie 2015 Posty: 323 Skąd: Dobre Miasto
|
Wysłany: 25-07-2016, 18:34
|
|
|
Hmm.. powiem Ci jak było u mnie w poprzednim aucie.
Miałem tylko jeden kluczyk scyzoryk - do otwierania auta i uruchomienia silnika.
Obawiałem się co będzie gdy przydarzy mi się taka sytuacja jak Tobie...?
Znalazłem fachowca który mi wycenił oto takie usługi:
1. 80 zł za wykonanie kluczyka tylko do otwierania centralnego (tylko drzwi i nic więcej)
2. 250 zł + 100 zł programowanie za kompletny zapasowy kluczyk z pilotem.
Dlatego jak masz tylko kluczyk bez pilota to spec dorobi Ci odpowiedni kluczyk + programowanie - dziś to kwestia 250-350zł w droższych autach może być znacznie drożej. Chyba opcja z przeprogramowaniem będzie najmniej inwazyjna. |
_________________ --
Pozdrawiam; Pawlik
Mitsubishi Colt VII, 2009 1.3, 5d. INVITE |
|
|
|
 |
|
|