|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Z bejbolem w obronie Galanta |
Autor |
Wiadomość |
ktpb
Forumowicz Leon

Auto: Eclipse, 1992r, 2.0 16V DOHC
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-08-2016, 21:01 Z bejbolem w obronie Galanta
|
|
|
Cześć Wam. Wczoraj w nocy w Szczecinie mój kumpel zobaczył fajnego Galanta. A że mój były, czerwony bardzo mu się podobał, podszedł do tego napotkanego i sobie oglądał. Jak opowiadał, nagle wyleciał do niego gość z kijem i go pogonił. To któryś kolega z Mutsumaniaka?
Dodam, że dzisiaj wcale się nie dziwimy, bo gdyby ktoś obcy mojego Gala obchodził i oglądał, też - delikatnie mówiąc - bardzo bym się zdenerwował. |
_________________ Radek |
|
|
|
 |
Olivia
Forumowicz Pod nickiem
Auto: psujący się
Kraj/Country: Kuba
|
Wysłany: 31-08-2016, 08:08
|
|
|
Ten ktoś zdecydowanie przesadził, niczym ogrodnik. Mam motor. I gdy jadę nim na pocztę czy na zakupy, czasami zdarza się że ktoś go sobie ogląda, czyli obchodzi dookoła. Denerwuje się gdy ktoś na niego wsiada - wtedy interweniuje. Ale bejsbol gdy ktoś ogląda to wg. mnie przesada. |
_________________ Niebiańska robota |
|
|
|
 |
ktpb
Forumowicz Leon

Auto: Eclipse, 1992r, 2.0 16V DOHC
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-08-2016, 08:38
|
|
|
Olivia. Weź pod uwagę, że może dzielnica jest regularnie odwiedzana przez drobnych złodziejaszków i ktoś nagle obcy ogląda w nocy sobie samochód. Co pomyślisz? Że jakiś łobuz się kręci. Może to stąd ta reakcja. |
_________________ Radek |
|
|
|
 |
Olivia
Forumowicz Pod nickiem
Auto: psujący się
Kraj/Country: Kuba
|
Wysłany: 02-09-2016, 09:36
|
|
|
Rozumiem że dzielnica może być kiepska. Ale wybieganie z drewnianym kijem na kogoś gdy ten jeszcze ogląda to przerost formy nad treścią. Może właściciel jest przewrażliwiony bo ktoś kiedyś wybił w aucie szybę aby ukraść np. nawigację itp. Jednak najlepiej gdyby zafundował sobie kurację odrestaurowującą i kupił motor albo jakiś szpanerski wóz, wtedy obchodzących będzie miał codziennie. |
_________________ Niebiańska robota |
|
|
|
 |
|
|