Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsubishi Galant 2.5 V6 Kombi.
Autor Wiadomość
kuba123 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-08-2016, 16:37   Mitsubishi Galant 2.5 V6 Kombi.

Witam,

Dzwonię dzisiaj do właściciela tego Galanta i chcę się na jutro z nim umówić, ale może ktoś już oglądał albo może coś podpowiedzieć po samej aukcji.

http://olx.pl/oferta/mits...html#45be6c8826

Dzięki za pomoc i pozdrawiam!

bartosssss 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant Avance 2.5 v6 2002r.
Wysłany: 08-08-2016, 19:52   

Hej, interesowałem się tym autkiem. Dodatkowe info które uzyskałem od właściciela:

"Data pierwszej rejstracji w kraju 2012-03-02.
Wszystko dziala jak nalezy jedynie czujnik abs jeden jest zepsuty. Olej lekko wycieka z pod miski olejowej i dolewam z litr na 5000tys km.
Kierownica jest wytarta ale z mojej glupoty bo mechanik ubrudzil ja kiedys w smarach a ja przetarlem acetonem i zeszedl lakier tak samo galke ktora wymienilem.
Instalacja to Stag 300 Isa 2 na wtryskach valtek poniewaz sa one w pelni regulowane w kazdym warsztacie wiec wrazie czego jest szybka regulacja.
Rozrzad byl wymieniany okolo 20tys km temu czyli lekko ponad 1 rok temu."

Kilka fotek które dodatkowo otrzymałem

kuba123 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant
Wysłany: 08-08-2016, 20:52   

Dzięki za informacje. Oglądałeś je na żywo czy odpuściłeś po tym co napisał właściciel? Trochę nie podoba mi się wyciekanie tego oleju, bo nie mam pojęcia jak poważne to może być w przyszłości i jakie koszta za sobą pociągnąć.

bartosssss 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant Avance 2.5 v6 2002r.
Wysłany: 09-08-2016, 07:57   

Odpuściłem, dystans wycieczki do oglądania auta miałbym zbyt duży, a zbyt wiele rzeczy mi się nie podobało na fotkach i w opisie. Auto od jakiegoś czasu jest wystawiane na allegro i olx i cena systematycznie spada 8) .

Odpowiedz do tematu