|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
L300 Licznik, zegary, części CAMPER KAMPER |
Autor |
Wiadomość |
Major93
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-03-2024, 17:21 L300 Licznik, zegary, części CAMPER KAMPER
|
|
|
Czołem, może ktoś z Was ma do sprzedania jakieś części do L300 84r wersja kamper, potrzebujemy licznika, zegarów i ewentualnie częśći srodkowej kanapy z przodu (oparcia )
Przeszukałem lupke, przeszukałem ebay, przeszukałem inne możliwości , trafiam na same stare posty więc postanowiłem napisać nowego.
fotki dla podglądu
https://zapodaj.net/plik-62H3edCcxx
https://zapodaj.net/plik-AzNDuX2Rqw |
|
|
|
|
 |
Adampio
Nowy Forumowicz

Auto: L300 kamper 1,6 LPG, '84
|
Wysłany: 23-04-2024, 00:11
|
|
|
Witam w klubie, ja mam ten sam rocznik tylko nieco inną zabudowę
Zegarów szukaj od Deliki jako takiej, bo szoferka jest Mistubisiowa, więc zegary nie mają nic wspólnego z kamperem.
A co do siedzeń, to masz trzy odrębne, czy też fotel kierowcy i podwójną kanapę? |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
|
|
|
 |
Adampio
Nowy Forumowicz

Auto: L300 kamper 1,6 LPG, '84
|
Wysłany: 23-04-2024, 09:10
|
|
|
Niestety, L400 to jest następca nastepcy auta, do którego zegarów poszukuje Watkotfurca, czyli tego co na fotce poniżej
Auta te są ciągle w użyciu na Filipinach, może coś się da stamtad ściągnąć, np.przez Ebaya |
|
|
|
 |
|
|