|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant Elegance 2.5 V6 automat/tiptronic Białystok |
Autor |
Wiadomość |
skobalt
Forumowicz
Auto: Galant EA5W kombi 2002
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-11-2016, 21:44 Galant Elegance 2.5 V6 automat/tiptronic Białystok
|
|
|
Witam! Proszę o opinię tego Gala. Wiem, że cena nie jest wygórowana ale zastanawia mnie jak będzie wyglądał od spodu skoro nadkola wyglądają tak strasznie. Z góry dziękuje.
http://otomoto.pl/oferta/...c-ID6yDRaL.html
Witam. Do sprzedania Galant V6 wersja Elegance automat/tiptronic - ;kontrola trakcji, 4x elektr szyby, podgrzewane przednie fotele - lusterka, climatronic
Przegląd ważny do 07.2017 ,
Silnik w pełni sprawny daje frajdę z jazdy < Mitsumaniaki znają Vałkę w tiptronicu>
Zawieszenie i skrzynia ok
Blacharka jak na zdjęciach , dla niewymagających albo do poprawek. Dorzucam reperaturkę nadkola.
Dla zdecydowanych również dorzucam zimówki.
Auto w tej chwili praktycznie nieużytkowane ,
Zależy mi na pilnej sprzedaży.
Do negocjacji. |
|
|
|
 |
lutekwwl
Forumowicz pan życia i śmierci

Auto: Mitsubishi Galant EA2A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Lip 2012 Posty: 228 Skąd: Wołomin
|
Wysłany: 11-11-2016, 10:55
|
|
|
Cena naprawdę mała jak by miało chodzić tylko o nadkola. Wyglądają one rzeczywiście kiepsko, tylko pytanie teraz czy to tylko nadkola. Równie dobrze rdza mogła wejść już w bagażnik oraz w progi. Brak zdjęć z komory silnika, brak możliwości ocenienia kielichów. Za mało zdjęć aby coś więcej wywnioskować. |
|
|
|
 |
|
|