|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jakie radio kupić? |
Autor |
Wiadomość |
kwazar1
Forumowicz
Auto: Galant E16A 2.4 A/T '87
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Sty 2007 Posty: 150 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 22-09-2016, 18:48 Jakie radio kupić?
|
|
|
Cześć Wszystkim.
Ostatnio rzadko zaglądałem na forum, wiem, moja wina. Słuchajcie, jestem zmuszony zmieć radio w moim miśku. Posiadam obecnie Sony CDX-M8800 (czarny panel) Problem w tym, że już trzeci raz urwała się tasiemka łącząca radio z obracanym panelem. Już nawet w sony nie mają tej taśmy. Próbowałem na nie oryginalnej taśmie ale nie działa poprawnie. Tylko oryginał mnie ratuje ale nie mogę znaleźć. Nie działa przez to wyświetlacz przedni i nie mogę do końca ustawić radia. Dobrze, że jest otwarte i działa z pilota. Tak czy siak, nie jest ustawione i ani radia posłuchać, bo RDS nie ustawiony i nawet z CD muzyka nie taka, bo tez nie ustawiony. Dodam, że kiedyś to grało niesamowicie, mam podłączony wzmacniacz z głośnikiem basowym.
Teraz moje właściwe pytanie: jakie dobre radio kupić?
Co bym chciał:
Pilot (radio nie jest na wyciągnięcie ręki)
pomarańczowe podświetlanie
wyjście na wzmacniacz dla głośnika basowego
obsługa CD (Metallica wkrótce wypuszcza nowy album)
Mp3 też było by fajne
dobry wzmacniacz wbudowany dla głośników.
Mówi się, że wszyscy ludzie wszystko wiedzą, więc właśnie do Was się zwracam z pomocą przy zakupie radia.
Będę bardzo wdzięczny za wszelkie propozycje.
Pozdrawiam |
_________________ Szukam dokładki zderzaka oraz oryginalnych chlapaczy do Galanta E16A.
 |
|
|
|
 |
|
|