|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:15 |
Prawdziwy WYSYP turbiaków |
Autor |
Wiadomość |
Bzyk_R1
Mitsumaniak Outlanderowiec

Auto: O1T LSRG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 132 razy Dołączył: 02 Sie 2016 Posty: 5359 Skąd: Pińczów TPI
|
Wysłany: 09-09-2016, 18:18 Prawdziwy WYSYP turbiaków
|
|
|
Przeglądając ostatnio popularny serwis all... natrafiłem na wiele ofert sprzedaży Outlandera w turbo benzynie. Sam szukając turbiaka zwykle miałem mały wybór ale teraz na rynku pojawiło się wiele "perełek". Można nawet odnaleźć takiego "białego kruka" z polskiego salonu w wersji ALPINE. Być może to dobry czas na polowanie? Odnalazłem też sporo ogłoszeń które stoją dwa , trzy miesiące a nawet ponad rok! Są czerwone i niebieskie, z ESP i ASR dużo ciekawych historii. Znalazł się nawet jeden egzemplarz z tempomatem obsługiwanym z lewarka ! biegów. Ciekawa opcja nigdy tego nie widziałem. Pozdrawiam szukających i owocnych polowań. |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 11-09-2016, 09:20
|
|
|
Zauważyłem to samo na ulicach.
O1 stały się SUVami dla mas, szkoda że 10 letnie samochody stają się skarbonką bez dna. Sprzedający to rozumieją, ale czy kupujący? |
|
|
|
 |
|
|