Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CA4A 1.6] ciag dalszy chlodzenia .....
Autor Wiadomość
Mateo567
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2007, 19:18   [CA4A 1.6] ciag dalszy chlodzenia .....

witam was wiec sprawa wyglada tak ze chlodnica jest tylko do polowy ciepla tam gdzie wiatrak a reszta zimne probowalem roznych srodkow zeby przedarlo i nic caly dzien sie z tym bawilem , i dalej to samo plyn wymienilem odpowietrzylem wiec chyba wymienie chlodnice, a jeszcze jako ciekawostka to jak sie mu podnosi temp to wlaczam ogrzewanie na full dmuchawe tez i temp jest idealna :D tylko ze chu.. z takim chlodzeniem napiszcie mi czy to tylko chlodnica pozdrawiam a i wlasnie nie mam termostatu jak narazie ale to chyba w niczym nie przeszkadza :) chyba
Ostatnio zmieniony przez karolgt 18-10-2007, 00:50, w całości zmieniany 1 raz  

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-03-2007, 19:30   

chlodnica do wymiany

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 13-03-2007, 19:38   

Mateo567 napisał/a:
jako ciekawostka to jak sie mu podnosi temp to wlaczam ogrzewanie na full dmuchawe tez i temp jest idealna
Żadna ciekawostka. To normalne. Włączając ogrzewanie zwiększasz obieg wpuszczając gorący płyn do nagrzewnicy.
Mateo567 napisał/a:
wlasnie nie mam termostatu jak narazie ale to chyba w niczym nie przeszkadza
W tym, że się grzeje nie przeszkadza, ale jak wymienisz chłodnicę to załóż termostat, bo będziesz miał wiecznie niedogrzany silnik itd.

Mateo567
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2007, 19:45   

dzieki za szybkie odpowiedzi, teraz mam pytanie czy ma ktos dostep do takiej chlodnicy ?? u mnie jest ciezko na allegro nie widzialem a i najwazniejsze ile nowa kosztuje ?? lub uzywka ?? pozdro

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 13-03-2007, 19:54   

uzywana juz masz, lepiej kup nowa - zapytaj Japaneze (adres na forum) do Galanta za japonska chlodnice Koyo zaplacilem 3x0 zlotych (gdzie x nie pamietam, ale < 5) gdzie Nissens (holandia) normalnie kosztuje ponad 500 zl.

Mateo567
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2007, 20:08   

czyli kolo 300 zl bedzie kosztowac ?? szkoda bo mialem na oku ladnneeeee oponki nowe niestety mialem.... a adresu gdzie dokladniej szukac ??

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Wysłany: 13-03-2007, 20:09   

http://www.allegro.pl/ite...ncer_92_96.html

http://www.allegro.pl/ite...lancer_92_.html

Mateo567
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2007, 20:46   

dzieki za linki wezme ta tansza za 250 mysle ze bedzie ok mam za duzo wydatkow teraz w sumie 50 zl nie jest duzo wiecej no ale mus to mus i mam pytanie czy napewno to tylko chlodnica zeby pozniej nie bylo niemilego zaskoczenia :) pozdro a wlasnie jeszcze tak nie na temat cos malo zdjec na tym forum colcikow waszych... cieplo sie robi jakis zlocik mala popijawa :) :D jeszcze raz dziekuje za linki pozdro 4 all

Odpowiedz do tematu