|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Pajero(Anglik) |
Autor |
Wiadomość |
pajero70
Nowy Forumowicz
Auto: 2006 Mitsubishi Shogun
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-11-2016, 18:27 Mitsubishi Pajero(Anglik)
|
|
|
Witam wszystkich,jestem Tu z sporawą ilością pytań i mam nadzieje że mi pomożecie.
Więc tak:
1.Koszty całej rejestracji w Polsce?
2.Czy trzeba zmienić przekładkę Kierownicy?
3.Koszt tak jak w opisie Cło , lub Akcyza ?
4.I co trzeba zrobić żeby zarejestrować Anglika na Polskich numerach ?
A najlepiej całą informacje o tym
Dzięki za Odpowiedź |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 28-11-2016, 21:07
|
|
|
Witaj
1. dowiesz sie w pierwszej lepszej agencji celnej poniewaz zalezy od jakiej fv bedziesz kupowal auto
2. tu to najlepiej miec drugiego na czesci poniewaz potrzebujesz:
-sciane grodziowa rurki serwo przekladnie kolumne deske rure pod deska nagrzewnice przerobienie lamp przod instalacja elektryczne i cala masa roznego rodzaju dupereli
3. ad1
4. musisz miec dokument v5c lub v563, v963 tylko poprzez czechy i niemcy lub w wydziale komunikacji jak pani nie zna sie na rzeczy. Przeglad techniczny zrobic po ogledzinach rzeczoznawcy ktory pisemnie stwierdzi ze autko zostalo "dobrze przerobione na europe"
Dokument ww, papier ze stacji przegladow , umowa kupna sprzedazy i mozesz rejestrowac. Moglem o czyms zapomniec wiec prosze mnie poprawi jak cos |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
|
|