Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Gałka wybieraka drążka zmiany biegów
Autor Wiadomość
Rafalsonn 
Nowy Forumowicz
Świeży Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Carisma
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-11-2016, 16:54   Gałka wybieraka drążka zmiany biegów

Witajcie,
mam bardzo obdziarganą gałkę zmiany biegów i chciałem ją wymienić, w sklepie kupiłem standardową uniwersalną gałkę, wciskaną bo taka jest w mojej Cari. Po zamontowaniu gałki nie dało się wrzucić wstecznego, ponieważ nie było miejsca na kołnierz.

Niestety, po podniesieniu gałki wyżej, aby dało się podnieść kołnierz wstecznego za słabo się trzymała więc musiałem wrócić do swojej poprzedniej.

Zadzwoniłem do ASO i wycenili mi gałkę na 150 złotych, co dla mnie jest niebotyczną kwotą za taki przedmiot, czy znajdę gdzieś gałkę z kołnierzem za mniejszą kwotę, aby dało się wrzucić wsteczny? Lub czy mogę zrobić to jakoś inaczej?

Pozdrawiam, Rafał

remi 
Forumowicz

Auto: Lancer VIII 1,8 Pb
Wysłany: 14-11-2016, 19:08   

Masz w okolicy jakiś sklep tuningowy? Jeśli tak, to udaj się tam autem i pewnie coś dopasujesz.

plecho1 
Mitsumaniak

Auto: Laguna 3
Wysłany: 15-11-2016, 07:03   

Może wystarczy przykleić nową gałkę na odpowiedniej wysokości.

Odpowiedz do tematu