|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nawigacja |
Autor |
Wiadomość |
piotreklbn
Forumowicz
Auto: Grandis
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-12-2016, 09:33 Nawigacja
|
|
|
Cześć powiedźcie mi jak jest z tą nawigacją w grandisie montowaną oryginalnie, początkowo myślałem że jak jest wsadzone nieoryginalne radio to na wyświetlaczu nic nie będzie się wyświetlało (tak jest teraz u mnie), jednak znalazłem fotkę gdzie jest wsadzone jakieś radio sony a navi wyświetla obraz navi jest jakiś sposób na sprawdzenie tego wyświetlacza itp? Płytę wysuwa pod siedzeniem pasażera, słychać że napęd chodzi ale wyświetlacz ciemny. Nie chciał bym ładować się w koszty oryginalnego radia jak navi i tak nic nie będzie wyświetlało.
[ Dodano: 30-12-2016, 09:18 ]
Sam sobie odpowiem może komuś się też przyda, navi działa jak nie ma oryginalnego rada, w moim przypadku monitor był odłączony, łatwo się do niego dostać poprzez zdemontowanie górnego schowka nad monitorem (4 śruby i zatrzaski) |
|
|
|
 |
|
|