|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant VIII Wa-wka |
Autor |
Wiadomość |
Kalist
Nowy Forumowicz
Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-11-2016, 20:50 Galant VIII Wa-wka
|
|
|
Jestem nowym użytkownikiem forum więc siema wszystkim
Jestem posiadaczem Preludy Vgena i z niechęcią będę się z nią rozstawał, coupa przestała mi być wygodna, bo za mała. Myślę o zakupie Galanta bo... zarąbiście mnie do tego autka ciągnie. Czy byłby ktoś w stanie coś więcej podpowiedzieć w sprawie tego egzemplarza:
http://allegro.pl/show_it...1963#bea0759be6
Jutro człowiek ma podesłać kolejne fotki, ponoć na przeglądzie mówili, że drążki w zawieszeniu do roboty. Będę okropnie wdzięczny za opinie |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21939 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 01-12-2016, 07:51
|
|
|
Auto wystawione w Warszawie, a rejestracje z Krakowa. Dziwne...
Wersja GLS (GoLaS) jest najbiedniejszą wersją w tym modelu, fabrycznie powinien mieć szaro-niebieskie welurowe wnętrze, widocznie ktoś sobie dołożył skóry i czarne plastiki. Można to potwierdzić VIN-em, bo nie wykluczam, że właściciel w salonie mógł sobie zamówić takie wnętrze, ale pierwszy raz coś takiego widzę w 2,0 GLS.
Nie było w tym modelu lusterka fotochromatycznego. |
|
|
|
 |
Kalist
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 01-12-2016, 22:29
|
|
|
Rejestracją bym się nie przejmował, sam będę w wawie sprzedawał ELE, bo taniej było rejestracje i ac w łódzkim. Czy w takim razie cena jest adekwatna do samochodu? Już na start wiem że do roboty są drążki w zawieszeniu (ponoć kolo 500zł), pytanie co jeszcze po za standardem. Dla mnie ważne żeby był wygodny i bezpieczny więc jakiegoś super ekstra wyposażenia nie szukam, boli mnie tylko myśl o braku tempomatu. |
|
|
|
 |
Paweł84
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant
Pomógł: 11 razy Dołączył: 10 Maj 2014 Posty: 684 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: 01-12-2016, 22:41
|
|
|
2,5v6 załatwi kwestie tempomatu |
|
|
|
 |
Kalist
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 01-12-2016, 22:52
|
|
|
Pewnie, mustang z 78 również |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21939 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 02-12-2016, 07:31
|
|
|
Jak zawieszenie wali to nie wiem czy cena jest OK. Mi byłoby najzwyczajniej wstyd wystawić na sprzedaż Galanta za takie pieniądze i niesprawnego w 100%. |
|
|
|
 |
|
|