|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] komputer pokladowy |
Autor |
Wiadomość |
kiler77
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-05-2017, 12:36 [Cari 1.6] komputer pokladowy
|
|
|
Witam cari posiadam od stycznia tego roku i mam 2 pytania odnosnie komputera pokladowego Chodzi o to ze do niedawna podswietlenie tego komputera dzialalo a teraz wogóle jak tam sie dostac ? 2.dlaczego wczesniej mi pokazywalo ile mam km do tankowania a teraz pokazuje spalanie w danym momecie prosze o odp Pozdrawiam |
_________________ kiler77 |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 19-05-2017, 15:17
|
|
|
Tu masz temat o przełączaniu funkcji komputera bez oryginalnego radia http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=3194 Jeśli masz oryginalne radio to do przełączania funkcji służy przycisk DISP.
Co do podświetlania to pewnie padły żarówki które go podświetlają, aby się do nich dostać trzeba wymontować radio i ramkę z nawiewami i dopiero wtedy wyjmiesz komputer. |
|
|
|
 |
|
|