|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Auto nie pali |
Autor |
Wiadomość |
Arkadio
Nowy Forumowicz Arkadio
Auto: Mitsubishi Pajero87r 2.5.td
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-11-2016, 22:33 Auto nie pali
|
|
|
Witam... mam problem z odpaleniem auta gasnie po kilku sekundach nie ma mocy..podejzewam ze moze byc przyczyna moje grzebanie przy zbiorniku paliwa poniewaz odkrecilem skorodowana oslone baku a dostep do srub nie byl za ciekawy,i nie wiem czy uszkodzilem jakis przewod w ukladzie paliwowym (po zdjeciu oslony bak mi opadl jakies 5 cm..) Skrecilem go do uchwytow ale nie wiem czy czgos nie urwalem .Czy to moze byc przyczyna ze nie moge Misia odpalic..Prosze Pomoc |
_________________ Arkadio |
|
|
|
 |
radziwił2001
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 3d
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-01-2017, 15:23
|
|
|
Przyczyn może być wiele, ale jak piszesz, że zbiornik opadł jakieś 5 cm to mogłeś uszkodzić przewody paliwowe. Najpierw sprawdź cały układ paliwowy czy nie ma żadnych przecieków. A słychać jak pompa paliwa chodzi? |
|
|
|
 |
|
|