|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z wrzuceniem pierwszego biegu - mechanik Szczecin |
Autor |
Wiadomość |
rachciach
Nowy Forumowicz
Auto: asx
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-12-2016, 22:29 Problem z wrzuceniem pierwszego biegu - mechanik Szczecin
|
|
|
Dzień dobry, jak w temacie w moim asx mam problem z wrzuceniem czasem pierwszego biegu, raz jest a raz nie ma... Gdzie w Szczecinie udać się do kogoś sensownego. Jestem nowy na forum i w Szczecinie;)
pozdrawiam Rach |
|
|
|
 |
Foka2011
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX 1.6 Bluesky
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-12-2016, 10:05
|
|
|
Nie jestem ze Szczecina, więc raczej nie pomogę Ci w zakresie tamtejszych mechaników, ale opisz może dokładniej swój problem. Miśki są stosunkowo mało awaryjne, ale precyzją wykonania nie grzeszą, stąd okresowe "haczenie" biegu może być TTTM. W moim akurat biegi wchodzą zwykle bez problemów, ale jedynka czasami "zahaczy" i trzeba powtórzyć próbę jej włączenia. |
|
|
|
 |
|
|