|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8] Cari 1,8 GLS HB nie wysuwa się antena !! |
Autor |
Wiadomość |
tomek207 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2007, 18:56 [Cari 1.8] Cari 1,8 GLS HB nie wysuwa się antena !!
|
|
|
Problem polega na tym że antena się nie wysuwa.Bezpieczniki wszystkie przepatrzyłem i są dobre, więc wziołem się za samą antene.Po rozkręceniu całego mechanizmu co mnie zaszokowało wylała się z niego woda,po podłączeniu jej z ominięciem układu scalonego jaki tam się znajduje główny silnik pracuje bez zarzutu zarówno w jedną jak i w drugą strone(trybka się kręcą i antena się wysuwa i chowa).Lecz gdy tylko podepne cały mechanizm przez tą płytke antena umiera.Myśle że ten układ klęknął już całkiem i teraz pytanie gdzie takowy dostane, czy wogóle go dostane ,czy poprostu bede musiał kupić cały mechanizm ewentualnie gdzie i za ile. [/code] |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 27-03-2007, 20:18
|
|
|
zapewne woda spowodowała śmierć scalaka...nowego nie dostaniesz, co najwyżej szukaj na allegro z rozbitka uzywanej anteny |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
|
|