|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ramie wycieraczki kierowcy.. |
Autor |
Wiadomość |
bluecd
Mitsumaniak
Auto: 3.2 DiD 2004 Long E20
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-01-2017, 12:07 Ramie wycieraczki kierowcy..
|
|
|
Czesc, spadl dzis snieg, czlowiek sue spieszy i wycieraczka nue dala rady-cos pierdyklo i ramie lezy bezwladnie. Czy tam sa jakues elem.scinajace-zabezp. silnik i jak mozna to szybko ogarnac, ktos moze poradzi? Bo na pol szyby jade... |
_________________ pozdr
Pahiero |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 04-01-2017, 12:44
|
|
|
Mechanizm wycieraczek padł.
Częstą przypadłość. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
jepm
Forumowicz jepm
Auto: Pajero IV 3.2 DID 2007
Pomógł: 31 razy Dołączył: 30 Paź 2014 Posty: 318 Skąd: Warszzwa
|
Wysłany: 04-01-2017, 12:53
|
|
|
Jak masz dalsza drogę do pokonania to odkręć ramię od strony kierowcy a te od pasażera odkręć i obróć do góry tak aby zamiatało środek - możesz tez wykorzystać te od strony kierowcy bo zdaje się jest dłuższe. kedys tak miałem w innym samochodzie i przejeździłem z dwa miesiące zanim trafiłem nowy mechanizm
Sorry oczywiście zamien nie ramie tylko wycieraczke |
|
|
|
 |
bluecd
Mitsumaniak
Auto: 3.2 DiD 2004 Long E20
|
Wysłany: 04-01-2017, 16:13
|
|
|
jepm napisał/a: | Jak masz dalsza drogę do pokonania to odkręć ramię od strony kierowcy a te od pasażera odkręć i obróć do góry tak aby zamiatało środek - możesz tez wykorzystać te od strony kierowcy bo zdaje się jest dłuższe. kedys tak miałem w innym samochodzie i przejeździłem z dwa miesiące zanim trafiłem nowy mechanizm
Sorry oczywiście zamien nie ramie tylko wycieraczke |
Dobre,dzienks! 10min roboty i jade dalej ))
Czyli: przesiadlem sie z 1wycieraczkowej E-Klasy do Pajero,zeby znowu wrocic do 1 wycieraczki !?))) |
_________________ pozdr
Pahiero |
|
|
|
 |
|
|