|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dołożone czujników parkowania |
Autor |
Wiadomość |
lurek
Mitsumaniak
Auto: Lancer Sedan'08 1.8
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Lip 2013 Posty: 422 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 26-08-2013, 13:47 Dołożone czujników parkowania
|
|
|
Mam zamontowane oryginalne czujniki pakowania ale nie działają, ponoć trzeba aktywować w komputerze, czy ktoś wie co i jak? Byłem w jednym aso (Germaz Wrocław) ale elektryk nie doszukał się opcji w kompie. |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 27-08-2013, 08:25
|
|
|
(!!!!!) co za paranoja; nie ma takiej opcji w kompie orginalnym, nie dzialaja - sprawdz bezpiecznik lub jak ida kable. Moze w ktoryms czujniku lub module wtyczka wyleciala |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
lurek
Mitsumaniak
Auto: Lancer Sedan'08 1.8
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Lip 2013 Posty: 422 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 27-08-2013, 09:17
|
|
|
No to paranoja, gość który sprzedał mi auto dołożył oryginalne czujniki, z kolei goście z aso w wawie gdzie sprawdzałem auto potwierdzili iż faktycznie jest opcja aktywacji ale akurat nie ma pracownika który mógłby to zrobić.
I tak kupiłem z założeniem że jednak może ich nie być, więc jakoś specjalnie płakać nie będę jak okaże się że nie ma opcji ich uruchomienia, ale mim to fajnie byłoby jakby jednak były ok |
|
|
|
 |
|
|