Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Dołożone czujników parkowania
Autor Wiadomość
lurek 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sedan'08 1.8
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-08-2013, 13:47   Dołożone czujników parkowania

Mam zamontowane oryginalne czujniki pakowania ale nie działają, ponoć trzeba aktywować w komputerze, czy ktoś wie co i jak? Byłem w jednym aso (Germaz Wrocław) ale elektryk nie doszukał się opcji w kompie.

tokyo 
Forumowicz

Auto: evo 126p :)
Wysłany: 27-08-2013, 08:25   

(!!!!!) co za paranoja; nie ma takiej opcji w kompie orginalnym, nie dzialaja - sprawdz bezpiecznik lub jak ida kable. Moze w ktoryms czujniku lub module wtyczka wyleciala

Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez :) .

lurek 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sedan'08 1.8
Wysłany: 27-08-2013, 09:17   

No to paranoja, gość który sprzedał mi auto dołożył oryginalne czujniki, z kolei goście z aso w wawie gdzie sprawdzałem auto potwierdzili iż faktycznie jest opcja aktywacji ale akurat nie ma pracownika który mógłby to zrobić.

I tak kupiłem z założeniem że jednak może ich nie być, więc jakoś specjalnie płakać nie będę jak okaże się że nie ma opcji ich uruchomienia, ale mim to fajnie byłoby jakby jednak były ok ;)

Odpowiedz do tematu