|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.4 2000 Oława |
Autor |
Wiadomość |
arniR1
Nowy Forumowicz
Auto: *
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-02-2014, 15:12 [EAx 97-04] Galant 2.4 2000 Oława
|
|
|
Aukcja: http://allegro.pl/show_item.php?item=3955385351
Cena: 5700 zł
Cytat: | Rok produkcji: 2000 Pojemność silnika (cm3): 2400
Moc silnika (KM): 170 Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5 Kolor: Srebrny
Stan: Używany Uszkodzony: Nie
Wyposażenie: Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Szyberdach, Skórzana tapicerka, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Podgrzewane fotele,
Informacje dodatkowe: Bezwypadkowy, Pierwszy właściciel, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce, Możliwa zamiana,
Sprowadzony
Bezwypadkowy
Oryginalny lakier
Garażowany
Klimatyzacja
Skóra
Pełna elektryka
Szyberdach
Elektryczne fotele oraz podgrzewane
Alufelgi
Komplet kluczyków
Elektryczna lusterka ,szyby
centralny zamek
170 KM |
 |
|
|
|
 |
milo
Mitsumaniak

Auto: galant 2.0 td 2001r
Pomógł: 115 razy Dołączył: 27 Lut 2011 Posty: 3452 Skąd: BP
|
Wysłany: 07-02-2014, 16:18
|
|
|
Jak zwykle klapa bez oznaczenia tylko logo jest , kielichy rdza już wcina |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa
三菱ギャラン
Yamaha FZ 750
Lancer 1,8 d
Galant 1,8 td
Galant 2,0 td
 |
|
|
|
 |
Marcelinho
Mitsumaniak No Risk,No fun
Auto: Mazda 6
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Kwi 2012 Posty: 587 Skąd: Łomianki/W-wa
|
Wysłany: 07-02-2014, 17:13 GDI
|
|
|
O i 170KM |
_________________ BLACK STREET BANDIT
Galant 2.4 GDI RalliArt
 |
|
|
|
 |
arniR1
Nowy Forumowicz
Auto: *
|
Wysłany: 07-02-2014, 18:02
|
|
|
Marcelinho czekam na PW |
|
|
|
 |
goofy_LLE
Mitsumaniak mody to podstawa
Auto: Galant 2.5 V6 EA5W
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Gru 2013 Posty: 111 Skąd: Jaszczów
|
Wysłany: 07-02-2014, 19:53
|
|
|
Przedni prawy błotnik jakoś nie pasuje. |
|
|
|
 |
radek8622
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5v6 elegance 98r
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Lis 2011 Posty: 521 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 07-02-2014, 19:56
|
|
|
jak chcesz mogę podjechać i oglądać ale już widzę rozbieżności...wersja zderzaków elegance po lifcie,lampy także,brak znaczów na klapie,a zegary z przed liftu a wyposarzenie skóry.Z tego co się orientuje zegary powinny być HC.poza tym tragedia z kielichami na pewno jak już na wierzchu ruda to lipa.Zapewne cały spód zjedzony.Widać że auto nie zadbane do ceny dolicz drugie tyle na remont więc lepiej poszukać lepszy egzemplaż |
_________________ carisma GDI 98,Galant elegance 2,5v6
 |
|
|
|
 |
Paso
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2.0 EA2W '00 LPG
|
Wysłany: 07-02-2014, 20:39
|
|
|
ja pamiętam że on już stoi od przynajmiej listopada 2013, bo jak kupowałem swojego gala to pamiętam z ogłoszeń |
|
|
|
 |
Sycior
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5A & Fiat Fiorino
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Sty 2013 Posty: 152 Skąd: Kobyłka
|
Wysłany: 08-02-2014, 14:48
|
|
|
aj się radek czepiasz tego co nie trzeba. Po pierwsze na różnie były robione emblematy na klapie i tu jest jak najbardziej ok. Są trzy diamenty, jest napis Galant. Zegary nie powinny być HC (znaczy się mogły być, ale nie muszą). Nawet w poliftach były normalne, jeśli byłaby to wersja Avance to tak można by się czepnąć Skórzane fotele były opcją, jak ktoś chciał miał skóry, nie ważne czy to był elegance, avance itd. Tak w ogóle to gratuluje umiejętności oceny blacharki. Z takich zdjęć ocenić co się dzieje na spodzie auta? Szacun! na przyszłość się radek zastanów jak zanim zaczniesz pisać głupoty Fakt kielichy pordzewiałe, ale to nie jest nic strasznego, widziałem nie raz gorsze. Tutaj widać że lecą w typowych miejscach, zresztą czego wy się spodziewacie za cenę 5700? Co do auta to GDI nie miały 170 km A tak w ogóle to bym się dwa razy zastanowił nim bym kupił GDI |
_________________ Obczaj "Kalinkę" |
|
|
|
 |
radek8622
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5v6 elegance 98r
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Lis 2011 Posty: 521 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 08-02-2014, 18:23
|
|
|
Sycior napisał/a: | aj się radek czepiasz tego co nie trzeba. Po pierwsze na różnie były robione emblematy na klapie i tu jest jak najbardziej ok. Są trzy diamenty, jest napis Galant. Zegary nie powinny być HC (znaczy się mogły być, ale nie muszą). Nawet w poliftach były normalne, jeśli byłaby to wersja Avance to tak można by się czepnąć Skórzane fotele były opcją, jak ktoś chciał miał skóry, nie ważne czy to był elegance, avance itd. Tak w ogóle to gratuluje umiejętności oceny blacharki. Z takich zdjęć ocenić co się dzieje na spodzie auta? Szacun! na przyszłość się radek zastanów jak zanim zaczniesz pisać głupoty Fakt kielichy pordzewiałe, ale to nie jest nic strasznego, widziałem nie raz gorsze. Tutaj widać że lecą w typowych miejscach, zresztą czego wy się spodziewacie za cenę 5700? Co do auta to GDI nie miały 170 km A tak w ogóle to bym się dwa razy zastanowił nim bym kupił GDI |
mnie się wydaje że emblemat GDI powinien być na klapie z tyłu.A co do blacharki to chodziło mi o te kielichy skoro wychodzi od góry ruda to wyobraź sobie co musi dziać się pod spodem...ciekawy jestem jak wyglądają otwory serwisowe z tyłu pod spodem.Najlepiej więcej zdjęć choćby nawet spod wszystkich drzwi i podłogi z tyłu lepiej by rzutowało na ocene tego egzemplaża.Ja osobiście nie pchał bym się w te auto bo zapewne drugie tyle hajsu trzeba zainwestować aby go doprowadzić do dobrego stanu. |
_________________ carisma GDI 98,Galant elegance 2,5v6
 |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|