|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z tylnym światłem postojowym LED |
Autor |
Wiadomość |
kamels90
Nowy Forumowicz
Auto: ASX, 1,6 benzyna, 2011
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2017, 20:54 Problem z tylnym światłem postojowym LED
|
|
|
Witajcie,
Mam problem ze swoim ASXem. Cały czas pali się tylne lewe światło LED (nie ważne czy samochód jest włączony czy wyłączony). Próbowałem przepiąć lampy -> prawą podpiąłem pod wtyczki z lewej strony, jednak nadal ta lampa świeci. Stąd też wykluczam problem z samą lampą.
Po przekręcaniu zapłonu, coś stuknie szybko kilka razy (ok 6-10) w okolicy silnika i potem coś delikatnie piszczy/brzęczy).
Dodatkowo gdy jest ciemno, po otwarciu samochodu z kluczyka paliły się światła postojowe, teraz nie pali się żadne, poza wspomnianym. Nawet po odpaleniu i włączeniu świateł postojowych tylko to jedno świeci
Odpięcie aku na kilka minut też nie pomogło
Czy miał może ktoś podobny problem? Albo ktoś podejrzewa czym może to być spowodowane?
Edit 10-12-2017 14:40:
Okazało się iż mam przepalone w przednie postojówki. Po wymianie jak na razie problem zniknął. Na razie ładuje aku później przetestuje co i jak |
|
|
|
 |
|
|