|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Eliminacje mistrzostw Polski AUTOMUZYKA Poznań-Malta 2007 |
Autor |
Wiadomość |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2007, 11:12 Eliminacje mistrzostw Polski AUTOMUZYKA Poznań-Malta 2007
|
|
|
Witam,
Nie wiem czy ktoś z Was był w zeszły weekend w poznaniu na malcie, odbyła się tam impreza CAR AUDIO, AUTOMUZYKA 2007, były to eliminacje do mistrzostw polski ktore odbeda sie we wrześniu w bydgoszczy.
Były to moje pierwsze zawody , ponieważ car audio traktowałem zawsze jako zabawe-hobby sam dla siebie, ale za namową bardziej doświadczonego zawodnika, po kilku poprawkach zdecydowałem się wystartować w SOUND OFF kategorii otwartej ENTRY, gdzie oceniano jakość i bezpieczeństwo instalacji, estetykę no i oczywiście jakość brzmienia.
Udało mi sie nie przynieść wstydu Mitsumaniakom, zajmując II miejsce, przegrałem 1 pkt za niedociągniecia w mocowaniu akku itp, brzmieniowo jednak miałem najwyższy wynik w grupie, czym chciałem się z Wami podzielić bo jestem z tego bardzo zadowolony
Poniżej troszke fotek, żeby pocieszyć oko, bo impreza była naprawde fantastyczna, no i jak widać panie nie dawały mym oczętom odpocząć
pozdr,
Kuba |
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 05 Paź 2005 Posty: 2581 Skąd: POznań
|
Wysłany: 21-05-2007, 14:33
|
|
|
No to gratulacje
Czemu nie dałeś znać wcześniej, że będziesz Na pewno bym się zjawił zobaczyć Twoje audio
pozdro |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2007, 14:44
|
|
|
Dzieki
A widzisz, decyzja o wyjeździe zapadła w czwartek wieczór, cały piątek dłubałem jeszcze w audio no i zapomniałem coś napisać, a na dobra sprawę, nie wiedziałem kto jest z poznania... no fakt mozna by sie było spotkać, nastepnym razem napewno dam znac wczesniej.
pozdr,
Kuba |
|
|
|
 |
Simones [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2007, 19:20
|
|
|
Enamena Panowie, mozemy byc dumni z naszego klubowicza a my szczecinianie szczegolnie
Moje G R A T S Y Kuba |
|
|
|
 |
leser [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2007, 20:00
|
|
|
Gratulacje Trociniarz !
Good job
Widzę, ze na strart dałeś zdjęcia jakichś lachonów, drzwi eskorta z S Audio, i renówkę Dzikiego
Zapraszam Cie też na tuningforum.pl do działu Car-Audio gdzie znajdziesz wielu zawodników i autorów bardzo ciekawych kostrukcji audio
http://tuningforum.pl/aut...2dbcf519e81cb7e
pozdr |
|
|
|
 |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2007, 20:37
|
|
|
Dzieki za słowa uznania
No autek było kilka naprawde fajnych, niestety nie dostąpiłem zaszczytu posłuchania Xantii o ktorej legendy już krążą, bo za szybko zwinąłem sie pierwszego dnia...może nasepnym razem.
Co do forum, to czasem bywam choć nie ukrywam że wychowałem się u CASKP'a i tam bywam najcześciej.
pozdr,
Kuba |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2007, 22:30
|
|
|
Trociniarz napisał/a: | No autek było kilka naprawde fajnych, niestety nie dostąpiłem zaszczytu posłuchania Xantii o ktorej legendy już krążą, |
pawla xanti? ostatnio sie usmialem jak ocenial tede'go bmke i pomyslec ze z pawlem zaczynalismy experymenty na mojej carismie i przygode z caraudio, ja sobie w pewnym momencie odpuscilem a on dociagnal do doskonalosci
przyjedz do bialego to posluchasz cytryny.
gratuluje wyniku, a spora miales konkurencje? |
|
|
|
 |
leser [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 23-05-2007, 07:52
|
|
|
No Pawła Xantii, zaluje ze nie dalem rady bo z tego co slyszalem po wyjsciu z odsłuchu to nie włącza sie własnego radia kilka dni . Mialem natomiast okazjie posłuchac E46 Przemka Marciniaka, ktory startował w Advanced Unlimited, auto zrobione głownie na Precision Power i Scan Speak...wyszedłem zielony, i zachwycony 3 way.
Co do konkurencji w mojej grupie to po obejrzeniu aut i klocków pomyślałem " oby nie ostatni", po odsłuchu ktory zrobiłem u rywali humor lekko mi się poprawił, gdyby nie głupi akku byłoby bdb, ale nie ma tragedii.
pozdr,
Kuba
[ Dodano: 23-05-2007, 08:03 ]
A jakbyście chcieli jeszcze popatrzeć....a nie ukrywam ze WARTO, bo cielęcinki są przepysznie poubierane....to prosze bardzo
www.auto-muzyka-poznan.prv.pl
pozdr,
Kuba |
|
|
|
 |
|
|