Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsumaniak zachorował - ma raka...
Autor Wiadomość
gabi
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2008, 17:09   

Podobno trzeba chcieć wyzdrowiec. Życzę Ci żebyś wygrał tę wojnę !!!!!!!!!!!!!!!

Automotopedia 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancia
Wysłany: 07-11-2008, 17:41   Re: Mitsumaniak zachorował - ma raka...

Hubeeert napisał/a:
Jesteśmy Rodziną

Społeczność serwisu Automotopedia.pl dowiedziała się o sprawie dzięki kolegom z forum Subaru. Ad hoc zrobiliśmy banner i umieściliśmy na naszej stronie i podstronach. Można go zobaczyć pod adresem naszego serwisu www.Automotopedia.pl. Nie jest za fajny, ale nie mamy nikogo, kto mógłby zrobić lepszy. Jeśli wśród Was mógłby to zrobić lepiej, to zaraz go zmienimy.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Automotopedia 08-11-2008, 06:42, w całości zmieniany 3 razy  

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-11-2008, 17:58   

Automotopedia, moderator Forum Mitsubishi nie Mitsubushi ;-)

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Automotopedia 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancia
Wysłany: 07-11-2008, 18:05   

Hubeeert napisał/a:
Automotopedia, moderator Forum Mitsubishi nie Mitsubushi ;-)

Przepraszam, to nie było zamierzone. Postaramy się jak najszyvciej poprawić ten błąd. Wybaczcie!

koszmarek 
pure energy :-)
ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Wysłany: 07-11-2008, 18:24   

Hubeeert napisał/a:
Ale nie sądzę, żeby to by koniec naszej akcji.

Po troszku każdy i damy radę!

Hubeeert żem się wzruszyła...

brickman
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2008, 18:32   

poszły! Wracaj do zdrowia !!!!

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 07-11-2008, 18:47   

Cytat:
Przepraszam, to nie było zamierzone. Postaramy się jak najszyvciej poprawić ten błąd. Wybaczcie!

Wiemy, że nie było to zamierzone i nie ma czego wybaczać :-)

Co do samej zbiórki to winien jestem wszystkim zaangażowanym w sprawę słowo wyjaśnienia.

Otóż mówiąc wprost - dałem ciała.
Raz bo oparłem się na informacji z maila nie od Kordiana, dwa, że sam nie sprawdziłem. :oops:

Oto co sam Kordian napisał o tej sprawie:
kordiank2 napisał/a:
witaj ponownie,

dziękuję za zorganizowanie zrzuty na reperację zdrowia. nie sądziłem, że podobny problem mnie kiedyś dotknie. przeważnie takie rzeczy to raczej innym się przytrafiają. a tu masz...
naprawdę czuję się w tej sytuacji nieswojo, ale gdy w ślad za dobrymi życzeniami idą jeszcze czyny - to jest dopiero budujące i krzepi jak cholera! łza się w oku ćmi.
zajrzałem do tematu "z wpłatami" ale nic nie napisałem - niezręcznie mi się jakoś odezwać w tym miejscu, a powinienem, bo na samym początku hubeeert trochę namieszał pisząc o mającej nastąpić operacji i o tym, że z Rodziną się nie dzielę troskami. nie chciałbym wyjść na jakiegoś kłamczucha, ani tym bardziej, żeby ucierpiało dobre imię hubeeerta - wkradło się małe nieporozumienie, które może budzić jakieś wątpliwości, a wiadomo, że jak chodzi o kasę to powinno być możliwie bezbłędnie i przezroczysto, (...)
tak więc miałem już dwie operacje - trzecia dopiero za rok, może półtora. z Rodziną podzieliłem się przez off topic w temacie "mimo wszystko postaram się być" i link do szpitala w podpisie. Pieniądze zbieram na kilka "poważnych" prywatnych wizyt zakończonych trzytygodniową rehabilitacją w poważnym prywatnym ośrodku. do tego zakup dodatkowych leków na szpiczaka i się tak jakoś nazbierało tego. jak już dojdzie do kolejnych punktów leczenia, będę na bieżąco informował o postępach kontynuując ten wątek w offtopicu.
nie zrozum mnie źle, ale musiałem ci napisać takie małe sprostowanie, nie żebym się miał jakoś wymądrzać - po prostu robicie dla mnie wielką, wielką sprawę i naprawdę nie chcę, żeby ktokolwiek z byle powodu się do was czepiał.
pomoc ta jest dla mnie ogromnie ważna, bo w ostatnich tygodniach straciłem prawie 900zł miesięcznego dochodu - wymuszono na mnie zrzeczenie się pełnienia obowiązków (...)
zgodziłem się, żeby nie palić mostów za sobą, ale chyba nie wrócę już do pracy, gdzie kopie się leżącego. póki co mam zasiłek rehabilitacyjny od grudnia przez 5 miesięcy, jest więc trochę czasu na znalezienie nowej pracy w okolicy.

a póki co można na mnie liczyć w każdym zadaniu graficznym, plastycznym, cięciu ploterem, wydrukach wielobarwnych o szerokości do 120cm - tego sprzętu nie będę się pozbywać, bo kiedyś był drogi, a teraz są takie rakiety za pół ceny... tak więc tu jestem do dyspozycji, jako powiedzmy mitsumaniakowa manufaktura, bo jeszcze trochę mediów mi zostało.

mam nadzieję, że wcześniej, czy później nadarzy się sposobność, że będę mógł się ludziskom odwdzięczyć i że nie będzie to w takich okolicznościach jakie teraz mnie dotyczą. oby nikt nigdy czegoś podobnego nie musiał przeżywać.
(...)
a to się rozpisałem. raz jeszcze ogromne, ogromne dzięki, aż żyć się chce...
pozdrawiam

Przepraszam za całe zamieszanie i za podawanie informacji niesprawdzonych... Mam nadzieję, że to sprostowanie w niczym nie zmieni Waszej decyzji o pomocy, która Kordianowi udzielamy wspólnie.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 07-11-2008, 19:10, w całości zmieniany 1 raz  

lipa40 
Forumowicz

Auto: Space Runner 1.8 16v `94
Wysłany: 07-11-2008, 18:58   

Hubeeert napisał/a:
Mam nadzieję, że to sprostowanie w niczym nie zmieni Waszej decyzji o pomocy
co do mnie, to w niczym :wink:

Kibloo 
mod L200
pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Wysłany: 07-11-2008, 19:02   

Hubeeert napisał/a:
Mam nadzieję, że to sprostowanie w niczym nie zmieni Waszej decyzji o pomocy

Hubeeert- jeszcze się pytasz??? nie ma to żadnego znaczenia, ktos z naszej rodziny potrzebuje pomocy... i... tyle, zawsze i wszędzie i o każdej porze!!!

Kordek trzymaj się, jesteśmy z tobą.

pozdrawiamy

darkanian 
Mitsumaniak
Darson

Auto: Lancer CK1A GLX '96
Wysłany: 07-11-2008, 19:15   

Dorzucam sie i ja. Razem damy rade!

Trzymaj sie Kordian.

H.K 
Nowy Forumowicz
Hanula

Auto: Mitsubishi Colt 1,3 , 1998
Wysłany: 07-11-2008, 19:31   

Wspaniała jest ta pomoc dla Kordiana . Jestem przekonanana , że wyjdzie z tego i wróci do zdrowia ale trzeba głośno krzyczeć o tym , że TO NIE JEST NORMALNE , kiedy chory , pozbawiony sił musi martwić się o pieniądze na leczenie!

Pozdrawiam Kordiana i wszystkich uczestników tej akcji!

pojar
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2008, 19:43   

W Porozumieniu z redaktorem z Automotopedia, wykorzystałem ich baner i założyłem temat na forum www.cb-radio.pl , tam też chłopaki pewnie chętnie pomogą. Ja osobiście 12.11 zrobię przelew gdy tylko wypłata znajdzie się na koncie. Kordian Wszyscy jesteśmy z Tobą!!

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 07-11-2008, 20:02   

Akbi jak stoimy z kasą??
Consiliore, prego ;)
Pozdrawiam

Tadeusz8691
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2008, 20:05   

choć sam chowam dwóch małolatów i zapewne nigdy się nie spotkamy to życzę DUŻO ZDROWIA i pozytywnych myśli, i również dorzucam co nieco od nas - Kordek jesteśmy z Tobą...

DJwiewiórka 
Mitsumaniak
lubię duże orzeszki

Auto: colt CJ 1.6; clou
Wysłany: 07-11-2008, 20:16   

:) ze zbieraniem drugiej połowy pójdzie tak samo dobrze jak z pierwszą
Ledwo co zarejestrowany wiewiórczak też przed chwilą dorzucił swoje parę groszy.
Trzymaj się ciepło Kordian :)

Odpowiedz do tematu