[MSS ALL] PERFORACJA BLACHY!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Autor |
Wiadomość |
Japko
Forumowicz Rabbit Star
Auto: MSS 1,9 Di-D 2001 Comfort
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 107 Skąd: Polska
|
Wysłany: 14-11-2008, 21:15
|
|
|
Są dwa - mrówczan potasu i octan magnezowo - wapniowy. Ten drugi ma korozyjność podobną do wody z kranu. |
|
|
|
 |
irekmiecz
Mitsumaniak

Auto: hultaj ix20 był MSS 1.3GLX
Pomógł: 10 razy Dołączył: 20 Mar 2008 Posty: 470 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 16-11-2008, 11:01
|
|
|
Miałem już wcześniej zamiar zapytać czy któryś z modeli SPEACE STAR ma cynkowane blachy? |
_________________ http://www.siemanko.eu/
 |
|
|
|
 |
jarek
Forumowicz bus driver

Auto: MSS 1,9 DI-D S 115KM 2003
Kraj/Country: UK
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2008 Posty: 83 Skąd: Berwick-upon-Tweed
|
Wysłany: 16-11-2008, 11:33
|
|
|
irekmiecz napisał/a: | Miałem już wcześniej zamiar zapytać czy któryś z modeli SPEACE STAR ma cynkowane blachy? | Nie sądzę mój drogi kolego.Oczywiście nie jestem pewien na 100%,ale już tyle o tym aucie przeczytałem że wydaje mi się, że musiałbym gdzieś na taką wiadomość natrafić .Pytanie oczywiście jest jak najbardziej trafione i na czasie,więc MITSUMANIACZKI jeżeli ktoś cokolwiek widział ,cokolwiek słyszał lub cokolwiek czytał to nie wstydzić się i odpowiedzieć jak najszybciej OK |
_________________ każdy jeżdzi tym czym lubi, lub na co go stać !!!
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-11-2008, 12:26
|
|
|
jarek napisał/a: | irekmiecz napisał/a: | Miałem już wcześniej zamiar zapytać czy któryś z modeli SPEACE STAR ma cynkowane blachy? | Nie sądzę mój drogi kolego.Oczywiście nie jestem pewien na 100%,ale już tyle o tym aucie przeczytałem że wydaje mi się, że musiałbym gdzieś na taką wiadomość natrafić .Pytanie oczywiście jest jak najbardziej trafione i na czasie,więc MITSUMANIACZKI jeżeli ktoś cokolwiek widział ,cokolwiek słyszał lub cokolwiek czytał to nie wstydzić się i odpowiedzieć jak najszybciej OK |
Wszystkie Mitsubishi mają ocynkowane nadwozia od co najmniej 1988 roku. Tyle, że patrząc na przypadek Carisma/SS/Lancer CS trudno w to uwierzyć... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
jarek
Forumowicz bus driver

Auto: MSS 1,9 DI-D S 115KM 2003
Kraj/Country: UK
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2008 Posty: 83 Skąd: Berwick-upon-Tweed
|
Wysłany: 16-11-2008, 22:05
|
|
|
No proszę każdy dzień wzbogaca moją i waszą wiedzę.Mamy ocynkowane ***BODY*** No nieżle to tak jak np.Citroen tfu (nie to forum).Mój puki co bez grama rust. Dzieki za inf. |
_________________ każdy jeżdzi tym czym lubi, lub na co go stać !!!
 |
|
|
|
 |
|