Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Hubeeert
18-08-2009, 10:19
Chcę powiedzieć, że...
Autor Wiadomość
Dario_W 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 CVT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-04-2009, 12:56   

:D :D

Koszmarek,

:roll: dzięki za zaproszenie na grilla. Z przyjemnością skorzystam. ;-)
Oczywiście zapraszam do Gdyni. :roll:

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 25-04-2009, 21:54   

akbi, wspołczucia
nie masz jednak zadnej pewnosci, ze owa pani nie jest przy okazji piratem drogowym, ktory notorycznie lamie przepisy
ja codziennie obserwuje na drogach taki cyrk i wysyp chamstwa, ze nawet nie chce mi sie o tym pisac/mowic...

krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 25-04-2009, 22:24   

akbi napisał/a:

... że mam dość pseudo kierowców, którzy to "krzyczą" na takich powyższych piratów, sami jednocześnie nie potrafiąc wykonać tak prostego manewru jakim jest parkowanie.

Ja krzyczę na bezmyślnych piratów ale parkowanie mam opanowanie do perfekcji można powiedzieć że jestem lekko skrzywiony pod tym względem (nawet patrze kto z której strony wsiada wtedy zostawiam delikwentowi więcej miejsca z tej strony) a i tak mam zarysowany zderzak do malowania :ANAL: wiec wiem co to znaczy :evil: A auto stało w takim miejscu że ktoś by tam tirem lub zespołem zaparkował a jakas :butthead: cofała pewnie i nie patrzyła.

Krzychu

koszmarek 
pure energy :-)
ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Wysłany: 26-04-2009, 01:00   

że jestem głęboko przerażona tym, co wyrabia nasz prezydent i ile jeszcze razy pokaże, że jest żałosny w tym co robi :/

siwek 
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Wysłany: 26-04-2009, 07:45   

że już nie mam nerwa... tylko jestem okropnie zły

Podtrzymuje swoje zdanie że kobieta za kierownicą nie zachowuje się racjonalnie i nie myśli o tym co się może stać... załamka
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 28-04-2009, 00:25, w całości zmieniany 1 raz  

Marcino 
Mitsumaniak
Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
Wysłany: 26-04-2009, 23:07   

.. ze włąsnie to przeczytałem na onecie...

Cytat:
Fryzjerka więziła rabusia i wykorzystywała go seksualnie
Policja rosyjska aresztowała moskiewską fryzjerkę, która przez dwa dni więziła w swoim zakładzie niedoszłego rabusia i wykorzystywała go seksualnie.
28-letnia kobieta przy pomocy wschodnich sztuk walki uniemożliwiła bandycie dokonanie napadu rabunkowego i obezwładniła go, po czym przywiązała go do kaloryfera i przez kolejne 48 godzin zmuszała go do zażywania Viagry oraz odbywania z nią licznych stosunków seksualnych. Uwolniony po 2 dniach mężczyzna pomaszerował prosto na pogotowie z powodu obrażeń narządów płciowych, po czym zgłosił się na policję, aby złożyć doniesienie o porwaniu.
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r :)

"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów :)
Czyli w tym przypadku 6a13 8) " by tomchuck

gulgulq 
moderator
Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Wysłany: 27-04-2009, 08:02   

Cytat:
Fryzjerka więziła rabusia i wykorzystywała go seksualnie
Policja rosyjska aresztowała moskiewską fryzjerkę, która przez dwa dni więziła w swoim zakładzie niedoszłego rabusia i wykorzystywała go seksualnie.
28-letnia kobieta przy pomocy wschodnich sztuk walki uniemożliwiła bandycie dokonanie napadu rabunkowego i obezwładniła go, po czym przywiązała go do kaloryfera i przez kolejne 48 godzin zmuszała go do zażywania Viagry oraz odbywania z nią licznych stosunków seksualnych. Uwolniony po 2 dniach mężczyzna pomaszerował prosto na pogotowie z powodu obrażeń narządów płciowych, po czym zgłosił się na policję, aby złożyć doniesienie o porwaniu.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

heheh... jak mawiał Stuhr: sfiksowała bo dawno chłopa nie miała :ANAL: :ANAL:

kupujepolskieprodukty.pl

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 27-04-2009, 09:04   

Krzyzak napisał/a:
nie masz jednak zadnej pewnosci, ze owa pani nie jest przy okazji piratem drogowym, ktory notorycznie lamie przepisy

oczywiście, że nie mam ... Darku, ale przypuszczam, że pomimo tego, że wałkujemy temat już chyba ponad dwa lata, to dalej nie rozumiesz problemu .... jeśli ktoś, kto nie potrafi parkować i rysuje przy tym inne auta, wymusza pierwszeństwo powodując zagrożenie drogowe, jeździ tak, że piesi uciekają z jezdni, stwarza mniejsze lub większe kolizje itp itd i robi tak przy minimalnych prędkościach to jest to dla mnie Kaleka Drogowa ... a jeśli do tego przekracza prędkość to jest to Pirat Drogowy ... i uwierz mi, że stoję w pierwszym rzędzie do gnębienia i wyeliminowania takich z dróg publicznych.
Darku ... tylko nie wrzucajmy takich piratów do jednego wora z tymi, co pokonują tysiące kilometrów jeżdżąc szybciej i jednocześnie nie nie są sprawcami żadnych z wyżej opisanych zagrożeń, ani w ogóle żadnych zagrożeń.
Mam po prostu dość łatania dziur budżetowych w gminach poprzez przejęcia przez owe gminy od policji fotoradarów, które to sobie teraz ustawiają przy drogach, mam dość zrzucania wszystkich przyczyn wypadków na "prędkość" gdzie policji nie chce się d*** ruszyć aby przyjechać do kolizji i wlepić winowajcy mandat :!: /przykład z ostatniej środy/

... niemniej jednak to nie wątek na ten temat ... jeśli ktoś chce dalej dyskutować to zapraszam tutaj:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=24745

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V
Ostatnio zmieniony przez akbi 28-04-2009, 09:28, w całości zmieniany 1 raz  

apikus 
Mitsumaniak

Auto: ASX
Wysłany: 27-04-2009, 13:52   

Chyba będę musiał rozstać się z Carismą :( .
Jutro przyjeżdża kupiec po odbiór.

Fragu 
Mitsumaniak
Łukasz

Auto: jest
Wysłany: 27-04-2009, 14:03   

..że się uśmiech ciśnie na usta jak się widzi o godzinie 13 na środku parkingu auchan bmw5 kombi ruszające się jak peugeot z reklamy :P ...a w środku to nie były biedronki :finga:

..że przed chwilązostałem baardzo pozytywnie zaskoczony. Mechanior z Jc Auto przy EuroTim w Bydg (gdzie serwisuje samochód) zadzwonił do mnie z przypomnieniem, że niedługo kończy mi się przegląd, zaprosił na wizytę, zaproponował jakiś bonusik. Pierwszy raz sięz czymś takim spotkałem Oo

FIESTA ST150
Ostatnio zmieniony przez Fragu 27-04-2009, 14:55, w całości zmieniany 1 raz  

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Wysłany: 27-04-2009, 14:54   

.. nie wiem co powiedziec promotorce i dlaczego się nie odzywałem przez 3 tyg :( .
Ona Mnie ... :gib: :violent1:

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain

Fragu 
Mitsumaniak
Łukasz

Auto: jest
Wysłany: 27-04-2009, 14:57   

Morfi pewnie promotorka ogląda TV, a teraz wszystko piraci porywają :rolleyes:

ps. uczcijmy minutą wrzasku mojego 200 posta:P

FIESTA ST150

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 27-04-2009, 15:01   

Fragu napisał/a:
..że przed chwilązostałem baardzo pozytywnie zaskoczony. Mechanior z Jc Auto przy EuroTim w Bydg (gdzie serwisuje samochód) zadzwonił do mnie z przypomnieniem, że niedługo kończy mi się przegląd, zaprosił na wizytę, zaproponował jakiś bonusik. Pierwszy raz sięz czymś takim spotkałem Oo
a taki np ASO Mitsu MotoChamp wysyła pocztowki

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 27-04-2009, 15:01   

Morfi napisał/a:
nie wiem co powiedziec promotorce i dlaczego się nie odzywałem przez 3 tyg
Prawdę.

Ściemnianie ma zawsze krótkie nogi a student potrafiący się (raz na jakiś czas) przyznac do lenistwa jest miłą odmianą ;-)

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Dzidas
[Usunięty]

Wysłany: 27-04-2009, 23:06   

Morfi mam podobny problem!! Tylko, że u mnie to promotorka sie nie odzywa przez 3 tyg.!!

PS. lada moment skończę pisać pracę licencjacką :mrgreen: :mrgreen:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi