Zamknięty przez: Hubeeert 18-08-2009, 10:19 |
Chcę powiedzieć, że... |
Autor |
Wiadomość |
Dario_W
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2.4 CVT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-04-2009, 12:56
|
|
|
Koszmarek,
dzięki za zaproszenie na grilla. Z przyjemnością skorzystam.
Oczywiście zapraszam do Gdyni. |
_________________ :.: Outlander [2010], 110 000 km: Outlander 2.4 CVT Intense+
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24339 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 25-04-2009, 21:54
|
|
|
akbi, wspołczucia
nie masz jednak zadnej pewnosci, ze owa pani nie jest przy okazji piratem drogowym, ktory notorycznie lamie przepisy
ja codziennie obserwuje na drogach taki cyrk i wysyp chamstwa, ze nawet nie chce mi sie o tym pisac/mowic... |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 25-04-2009, 22:24
|
|
|
akbi napisał/a: |
... że mam dość pseudo kierowców, którzy to "krzyczą" na takich powyższych piratów, sami jednocześnie nie potrafiąc wykonać tak prostego manewru jakim jest parkowanie. |
Ja krzyczę na bezmyślnych piratów ale parkowanie mam opanowanie do perfekcji można powiedzieć że jestem lekko skrzywiony pod tym względem (nawet patrze kto z której strony wsiada wtedy zostawiam delikwentowi więcej miejsca z tej strony) a i tak mam zarysowany zderzak do malowania wiec wiem co to znaczy A auto stało w takim miejscu że ktoś by tam tirem lub zespołem zaparkował a jakas cofała pewnie i nie patrzyła.
Krzychu |
|
|
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 26-04-2009, 01:00
|
|
|
że jestem głęboko przerażona tym, co wyrabia nasz prezydent i ile jeszcze razy pokaże, że jest żałosny w tym co robi :/ |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
|
Wysłany: 26-04-2009, 07:45
|
|
|
że już nie mam nerwa... tylko jestem okropnie zły
Podtrzymuje swoje zdanie że kobieta za kierownicą nie zachowuje się racjonalnie i nie myśli o tym co się może stać... załamka |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 28-04-2009, 00:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Marcino
Mitsumaniak Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
|
Wysłany: 26-04-2009, 23:07
|
|
|
.. ze włąsnie to przeczytałem na onecie...
Cytat: | Fryzjerka więziła rabusia i wykorzystywała go seksualnie
Policja rosyjska aresztowała moskiewską fryzjerkę, która przez dwa dni więziła w swoim zakładzie niedoszłego rabusia i wykorzystywała go seksualnie.
28-letnia kobieta przy pomocy wschodnich sztuk walki uniemożliwiła bandycie dokonanie napadu rabunkowego i obezwładniła go, po czym przywiązała go do kaloryfera i przez kolejne 48 godzin zmuszała go do zażywania Viagry oraz odbywania z nią licznych stosunków seksualnych. Uwolniony po 2 dniach mężczyzna pomaszerował prosto na pogotowie z powodu obrażeń narządów płciowych, po czym zgłosił się na policję, aby złożyć doniesienie o porwaniu. |
|
_________________ 2019 - ... - VW Tiguan II 18r 2.0 TDI 110kw
2006- .... - Galant 2.5 V6 97r + LPG Stag
był - 2011 - 2019 - Pug 307sw
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r
"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów
Czyli w tym przypadku 6a13 " by tomchuck
 |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
Wysłany: 27-04-2009, 08:02
|
|
|
Cytat: | Fryzjerka więziła rabusia i wykorzystywała go seksualnie
Policja rosyjska aresztowała moskiewską fryzjerkę, która przez dwa dni więziła w swoim zakładzie niedoszłego rabusia i wykorzystywała go seksualnie.
28-letnia kobieta przy pomocy wschodnich sztuk walki uniemożliwiła bandycie dokonanie napadu rabunkowego i obezwładniła go, po czym przywiązała go do kaloryfera i przez kolejne 48 godzin zmuszała go do zażywania Viagry oraz odbywania z nią licznych stosunków seksualnych. Uwolniony po 2 dniach mężczyzna pomaszerował prosto na pogotowie z powodu obrażeń narządów płciowych, po czym zgłosił się na policję, aby złożyć doniesienie o porwaniu. |
heheh... jak mawiał Stuhr: sfiksowała bo dawno chłopa nie miała |
_________________ wspieramrozwoj.pl
sprawdzpodatki.pl
naszhandel.pl
kupujepolskieprodukty.pl |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 27-04-2009, 09:04
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | nie masz jednak zadnej pewnosci, ze owa pani nie jest przy okazji piratem drogowym, ktory notorycznie lamie przepisy |
oczywiście, że nie mam ... Darku, ale przypuszczam, że pomimo tego, że wałkujemy temat już chyba ponad dwa lata, to dalej nie rozumiesz problemu .... jeśli ktoś, kto nie potrafi parkować i rysuje przy tym inne auta, wymusza pierwszeństwo powodując zagrożenie drogowe, jeździ tak, że piesi uciekają z jezdni, stwarza mniejsze lub większe kolizje itp itd i robi tak przy minimalnych prędkościach to jest to dla mnie Kaleka Drogowa ... a jeśli do tego przekracza prędkość to jest to Pirat Drogowy ... i uwierz mi, że stoję w pierwszym rzędzie do gnębienia i wyeliminowania takich z dróg publicznych.
Darku ... tylko nie wrzucajmy takich piratów do jednego wora z tymi, co pokonują tysiące kilometrów jeżdżąc szybciej i jednocześnie nie nie są sprawcami żadnych z wyżej opisanych zagrożeń, ani w ogóle żadnych zagrożeń.
Mam po prostu dość łatania dziur budżetowych w gminach poprzez przejęcia przez owe gminy od policji fotoradarów, które to sobie teraz ustawiają przy drogach, mam dość zrzucania wszystkich przyczyn wypadków na "prędkość" gdzie policji nie chce się d*** ruszyć aby przyjechać do kolizji i wlepić winowajcy mandat /przykład z ostatniej środy/
... niemniej jednak to nie wątek na ten temat ... jeśli ktoś chce dalej dyskutować to zapraszam tutaj:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=24745 |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
Ostatnio zmieniony przez akbi 28-04-2009, 09:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
|
Wysłany: 27-04-2009, 13:52
|
|
|
Chyba będę musiał rozstać się z Carismą .
Jutro przyjeżdża kupiec po odbiór. |
|
|
|
 |
Fragu
Mitsumaniak Łukasz

Auto: jest
|
Wysłany: 27-04-2009, 14:03
|
|
|
..że się uśmiech ciśnie na usta jak się widzi o godzinie 13 na środku parkingu auchan bmw5 kombi ruszające się jak peugeot z reklamy ...a w środku to nie były biedronki
..że przed chwilązostałem baardzo pozytywnie zaskoczony. Mechanior z Jc Auto przy EuroTim w Bydg (gdzie serwisuje samochód) zadzwonił do mnie z przypomnieniem, że niedługo kończy mi się przegląd, zaprosił na wizytę, zaproponował jakiś bonusik. Pierwszy raz sięz czymś takim spotkałem Oo |
_________________ Zdania są jak tyłek - podzielone.
Ostatnio zmieniony przez Fragu 27-04-2009, 14:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
|
Wysłany: 27-04-2009, 14:54
|
|
|
.. nie wiem co powiedziec promotorce i dlaczego się nie odzywałem przez 3 tyg .
Ona Mnie ... |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
Fragu
Mitsumaniak Łukasz

Auto: jest
|
Wysłany: 27-04-2009, 14:57
|
|
|
Morfi pewnie promotorka ogląda TV, a teraz wszystko piraci porywają
ps. uczcijmy minutą wrzasku mojego 200 posta:P |
_________________ Zdania są jak tyłek - podzielone.
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 27-04-2009, 15:01
|
|
|
Fragu napisał/a: | ..że przed chwilązostałem baardzo pozytywnie zaskoczony. Mechanior z Jc Auto przy EuroTim w Bydg (gdzie serwisuje samochód) zadzwonił do mnie z przypomnieniem, że niedługo kończy mi się przegląd, zaprosił na wizytę, zaproponował jakiś bonusik. Pierwszy raz sięz czymś takim spotkałem Oo | a taki np ASO Mitsu MotoChamp wysyła pocztowki |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 27-04-2009, 15:01
|
|
|
Morfi napisał/a: | nie wiem co powiedziec promotorce i dlaczego się nie odzywałem przez 3 tyg | Prawdę.
Ściemnianie ma zawsze krótkie nogi a student potrafiący się (raz na jakiś czas) przyznac do lenistwa jest miłą odmianą |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Dzidas [Usunięty]
|
Wysłany: 27-04-2009, 23:06
|
|
|
Morfi mam podobny problem!! Tylko, że u mnie to promotorka sie nie odzywa przez 3 tyg.!!
PS. lada moment skończę pisać pracę licencjacką |
|
|
|
 |
|