|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: roch_27 14-10-2009, 11:46 |
[EAx 97-04] UWAGA NA TEGO GALANTA CZAPLE ! |
Autor |
Wiadomość |
NadiR
Nowy Forumowicz
Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-10-2009, 08:36 [EAx 97-04] UWAGA NA TEGO GALANTA CZAPLE !
|
|
|
Witam.
Kolega miał go brać w Niemczech (stał na północy kolo Kiel), ale jak go zobaczył to się przeraził.
Nadkola były strasznie skorodowane i zrobione na doczep się!!
Biegi cieżko chodziły. Z wydechu kopciło - brał olej. Motor umęczony życiem, kiera wytarta.
Zdjęcie na aukcji jest od Niemca bo też takie dostał.
Cena była śmieszna 2500Euro - do oddania.
Widać, że jednak chłopaki idą już na ilość , a nie na jakość. W dod. widać ze chcą zarobić 6k zł - bo koszty jego przywiezienia + 2500euro za auto = 12,100 zł.
Oszaleli całkowicie.
pozdrawiam i przestrzegam
link: http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10240131
screeny:
edit bt roch_27 - wulgaryzmy |
Ostatnio zmieniony przez Kmer 14-10-2009, 10:25, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 70 razy Dołączył: 05 Paź 2005 Posty: 2581 Skąd: POznań
|
Wysłany: 14-10-2009, 09:43
|
|
|
Kolego NadiR, proszę o zapoznanie się z zasadami forum ZASADY FORUM - konkretnie pkt. 8.3 Na forum nie piszemy wulgaryzmów. Wykropkowany wulgaryzm - nadal jest wulgaryzmem.
Zasady dotyczą wszystkich na forum, wiec proszę następnym razem o powstrzymanie się od takiej formy pisania.
pozdro |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
lumbago119
Nowy Forumowicz
Auto: Volvo V40 '99 A/T
|
Wysłany: 14-10-2009, 09:43
|
|
|
Cytat: | Autko w super stanie,srodek jak nowy! Karoseria bez obic,rys i rdzy. |
Aż taka ściema? |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14370 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 14-10-2009, 11:10
|
|
|
NadiR, a ja Cie nie wierzę i mam dość na tym forum handlarzy, którzy kopią pod sobą dołki. Panowie troszkę rozsądku. Wiem, że nie da się uniknąć takich sytuacji, ale nikt tu nie jest idiotą.
Tekst z 11-10-2009
NadiR napisał/a: | ps. cubonof, jeśli Ci się nie pali z autem, to braciak może będzie miał na dniach ost. wypust Sport Editiona z 99 roku, 2.0..
Stoi jeszcze w salonie w rozliczeniu, jak będzie ok to go przyturla.
Mamy blisko do siebie
Jak coś to PW. |
Po pierwsze nie wiem jakim cudem ten post się uchował, a po drugie widać, że chłopaki z Czapli go sprzątneli sprzed nosa i teraz jest zemsta Szczerze mówiąc jestem zdegustowany takim zachowaniem i zawiścią. Kto pierwszy ten lepszy nie? Dali lepszą cenę, byli szybsi i kupili. Obserwując ten dział, widzę, że na chłopaków z Czapli jest największa nagonka, a to głównie przez nowych użytkowników (handlarzy?). Szkoda, że nikt kto od nich kupił auto nie narzeka, tylko nędzne prowokacje. |
|
|
|
 |
Hubiii_GW
Forumowicz

Auto: V6
|
Wysłany: 14-10-2009, 11:20
|
|
|
ja moge napisac od siebie ze kupilem od nich fure : avanca kombi 00 2,5 V6 i auto bylo w BDB stanie - pare rzeczy np. cykanie w silniku wyszlo podczas ogledzin , ale z cena sie dogadalismy i dwie strony byly zadowolone, dostalem dodatkow Kpl opon bo na aucie byly "szmaty" ktre starczyly na dojechanie do wrocka, + jakies gifty do auta w sumie ja jestem zadowolony
jak pisali ze auto w srodku zadbane to takie bylo , zero wytarc prawie nowka, czyste nawet nie musialem nic czyscic po kupnie. |
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 70 razy Dołączył: 05 Paź 2005 Posty: 2581 Skąd: POznań
|
Wysłany: 14-10-2009, 11:46
|
|
|
lumbago119 napisał/a: | Aż taka ściema? |
Hubiii_GW napisał/a: | ja moge napisac od siebie ze kupilem od nich fure ...... w sumie ja jestem zadowolony | więc opinia o tym aucie wydaję się grubo przesadzona Owczar napisał/a: | Szczerze mówiąc jestem zdegustowany takim zachowaniem i zawiścią. Kto pierwszy ten lepszy nie? Dali lepszą cenę, byli szybsi i kupili. Obserwując ten dział, widzę, że na chłopaków z Czapli jest największa nagonka, a to głównie przez nowych użytkowników (handlarzy?). Szkoda, że nikt kto od nich kupił auto nie narzeka, tylko nędzne prowokacje. | mam takie samo zdanie - dlatego temat zamykam i ostrzegam przed dalszymi próbami siania zamętu na forum |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
|
|