Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: roch_27
14-10-2009, 11:46
[EAx 97-04] UWAGA NA TEGO GALANTA CZAPLE !
Autor Wiadomość
NadiR 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-10-2009, 08:36   [EAx 97-04] UWAGA NA TEGO GALANTA CZAPLE !

Witam.

Kolega miał go brać w Niemczech (stał na północy kolo Kiel), ale jak go zobaczył to się przeraził.
Nadkola były strasznie skorodowane i zrobione na doczep się!!
Biegi cieżko chodziły. Z wydechu kopciło - brał olej. Motor umęczony życiem, kiera wytarta.

Zdjęcie na aukcji jest od Niemca bo też takie dostał.

Cena była śmieszna 2500Euro - do oddania.

Widać, że jednak chłopaki idą już na ilość , a nie na jakość. W dod. widać ze chcą zarobić 6k zł - bo koszty jego przywiezienia + 2500euro za auto = 12,100 zł.

Oszaleli całkowicie.

pozdrawiam i przestrzegam

link: http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10240131

screeny:

edit bt roch_27 - wulgaryzmy

Ostatnio zmieniony przez Kmer 14-10-2009, 10:25, w całości zmieniany 2 razy  

roch_27 
moderator
Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 14-10-2009, 09:43   

Kolego NadiR, proszę o zapoznanie się z zasadami forum :arrow: ZASADY FORUM - konkretnie pkt. 8.3 :arrow: Na forum nie piszemy wulgaryzmów. Wykropkowany wulgaryzm - nadal jest wulgaryzmem.
Zasady dotyczą wszystkich na forum, wiec proszę następnym razem o powstrzymanie się od takiej formy pisania.

pozdro

ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju

lumbago119 
Nowy Forumowicz

Auto: Volvo V40 '99 A/T
Wysłany: 14-10-2009, 09:43   

Cytat:
Autko w super stanie,srodek jak nowy! Karoseria bez obic,rys i rdzy.

Aż taka ściema?

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 14-10-2009, 11:10   

NadiR, a ja Cie nie wierzę i mam dość na tym forum handlarzy, którzy kopią pod sobą dołki. Panowie troszkę rozsądku. Wiem, że nie da się uniknąć takich sytuacji, ale nikt tu nie jest idiotą.

Tekst z 11-10-2009
NadiR napisał/a:
ps. cubonof, jeśli Ci się nie pali z autem, to braciak może będzie miał na dniach ost. wypust Sport Editiona z 99 roku, 2.0..
Stoi jeszcze w salonie w rozliczeniu, jak będzie ok to go przyturla.
Mamy blisko do siebie ;)
Jak coś to PW.

Po pierwsze nie wiem jakim cudem ten post się uchował, a po drugie widać, że chłopaki z Czapli go sprzątneli sprzed nosa i teraz jest zemsta :? Szczerze mówiąc jestem zdegustowany takim zachowaniem i zawiścią. Kto pierwszy ten lepszy nie? Dali lepszą cenę, byli szybsi i kupili. Obserwując ten dział, widzę, że na chłopaków z Czapli jest największa nagonka, a to głównie przez nowych użytkowników (handlarzy?). Szkoda, że nikt kto od nich kupił auto nie narzeka, tylko nędzne prowokacje.

Hubiii_GW 
Forumowicz

Auto: V6
Wysłany: 14-10-2009, 11:20   

ja moge napisac od siebie ze kupilem od nich fure : avanca kombi 00 2,5 V6 i auto bylo w BDB stanie - pare rzeczy np. cykanie w silniku wyszlo podczas ogledzin , ale z cena sie dogadalismy i dwie strony byly zadowolone, dostalem dodatkow Kpl opon bo na aucie byly "szmaty" ktre starczyly na dojechanie do wrocka, + jakies gifty do auta w sumie ja jestem zadowolony :D

jak pisali ze auto w srodku zadbane to takie bylo , zero wytarc prawie nowka, czyste nawet nie musialem nic czyscic po kupnie.

roch_27 
moderator
Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 14-10-2009, 11:46   

lumbago119 napisał/a:
Aż taka ściema?
Hubiii_GW napisał/a:
ja moge napisac od siebie ze kupilem od nich fure ...... w sumie ja jestem zadowolony :D
więc opinia o tym aucie wydaję się grubo przesadzona :wink:
Owczar napisał/a:
Szczerze mówiąc jestem zdegustowany takim zachowaniem i zawiścią. Kto pierwszy ten lepszy nie? Dali lepszą cenę, byli szybsi i kupili. Obserwując ten dział, widzę, że na chłopaków z Czapli jest największa nagonka, a to głównie przez nowych użytkowników (handlarzy?). Szkoda, że nikt kto od nich kupił auto nie narzeka, tylko nędzne prowokacje.
mam takie samo zdanie - dlatego temat zamykam i ostrzegam przed dalszymi próbami siania zamętu na forum :!:

ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi